Rosario + Vampire
●   Numar episoade -   13
●   Durata episod    -   25 minute
●   Anul realizarii   -   2008
●   Genuri             -   Comedie, Ecchi, Fantastic, Romantic, Supranatural

Rosario to Vampire ( ロザリオとバンパイア ) relateaza povestea lui Tsukune Aono, un licean obisnuit care din cauza notelor slabe nu a fost acceptat la nici una din academiile particulare pe care le-a ales. Dar, printr-un accident exceptional, a fost acceptat la o scoala dintr-un loc indepartat (Academia Youkai) care numai normala nu e.
Ajuns acolo, descopera ca locul acela arata cam infricosator si in timp ce, cu oarecare teama cauta scoala, o fata frumoasa pe nume Moka Akashiya da cu bicicleta peste el si astfel se imprietenesc.
Curand Tsukune realizeaza faptul ca acea scoala era pentru monstrii iar oamenii nu ar trebui sa fie acolo; tinerii monstri, deghizati in oameni invata sa-si controleze puterile pentru a trai in pace printre oameni.
Inspaimantat de aceasta situatie, de ceea ce vede in acea scoala, incearca sa fuga, dar din cauza lui Moka, care de fapt este un vampir si care-si controla puterile printr-un rozariu ce putea fi indepartat doar de un om, Tsukune se hotaraste sa ramana in aceasta scoala ciudata, ascunzand de ceilalti elevi si profesori faptul ca este om.
Moka incepe sa-l indrageasca si in acelasi timp se simte atrasa de sangele lui.
Curand, in urma confruntari cu un monstru, Tsukune descopera ca atunci cand rozariul (cruciulita) pe care Moka il poarta la gat este scos, aparea adevarata ei natura de vampir, dar cu toate acestea cei doi se plac si devin buni prieteni.

Povestea din acest anime continua in a doua serie intitulata "Rosario to Vampire Capu2".

Melodie anime: Rosario+Vampire


Imagini anime - Rosario + Vampire

Rosario + Vampire 1Rosario + Vampire 2Rosario + Vampire 3Rosario + Vampire 4Rosario + Vampire 5Rosario + Vampire 6Rosario + Vampire 7Rosario + Vampire 8Rosario + Vampire 9
Rosario + Vampire

Last accessed pages

  1. HTML5 - Tag-uri Noi (128)
  2. Tutorial HTML5 (185)
  3. Titluri, Paragrafe, Un nou rand, Linie orizontala (829)
  4. Caractere speciale - Entitati HTML (226)
  5. Mahjong Gardens (1128)

Popular pages this month

  1. Bubbles3 (3367)
  2. Gramatica limbii engleze - Prezentare Generala (3170)
  3. Prezentul simplu si continuu - Present Tense Simple and Continuous (2266)
  4. Butterfly Kyodai (2168)
  5. Trecutul simplu si continuu - Past Tense Simple and Continuous (1918)