Cartea - Forta gandirii pozitive

Ce este Spiritualitatea? Daca e mai presus de cuvinte, cuvintele nu o pot arata, ci doar indica directia.
Pentru a sti, cel mai bine "gustati" si aflati; intreband, raspunzand, citind /cercetand; oricare ar fi modalitatea, nu conteaza.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4141

Cartea - Forta gandirii pozitive

Forta gandirii pozitive este o carte de spiritualitate si dezvoltare personala scrisa de Norman Vincent Peale, bazata pe credinta, increderea in sine si gandirea pozitiva.

Din prezentarea scrisa de autorul cartii:
Scopul acestei carti este unul simplu si direct. Ea nu emite pretentia de a avea o calitate literara exceptionala, nici nu cauta sa faca dovada eruditiei mele iesite din comun. E vorba, pur si simplu, de un ghid practic care va incurajeaza la actiune in scopul autoperfectionarii. Am scris aceste pagini propunandu-mi un singur obiectiv: sa-mi ajut cititorii sa traiasca o viata fericita, plina de satisfactii si impliniri; cartea reprezinta efortul meu de a impartasi o experienta spirituala cu ceilalti si, daca m-a ajutat pe mine, sunt convins ca poate fi de folos si altora.
Am scris-o si dintr-o intelegere profunda pentru durerea, greutatile si lupta ce ne caracterizeaza existenta. Citind-o, veti invata sa ganditi pozitiv, fara a va stabili ca unic tel gloria, avutia sau puterea, ci avand in vedere intoarcerea la credinta pentru a trece peste infrangeri si a va conduce viata in spiritul unor valori creatoare autentice. Veti invata sa traiti dupa reguli stricte de disciplina, care va vor ajuta sa va invingeti propriile limite si sa depasiti toate obstacolele vietii.
Norman Vincent Peale

- Puteti sa ascultati (si sa descarcati) cartea in format audio MP3 de la: marplo.net/blog/forta-gandirii-pozitive

In aceasta carte cititorul invata cum sa isi gestioneze gandurile, transformandu-le dintr-un impediment intr-un izvor de energie pozitiva, care sa aibe capacitatea de a debloca infinitele resurse existente in interiorul fiecarei persoane.
Cartea este de asemenea un ghid practic care ne invata sa devenim constienti de noi insine si sa gasim forta de a modifica in bine felul in care gandim si ne manifestam, descoperind si latura spirituala a vietii.