Concursuri

Postari cu informatii legate de site-ul MarPlo si puteti adauga Propuneri in legatura cu acest site si forum.
EAndrei
Mesaje: 4

Concursuri

As dori sa propun un proiect de lunga durata, care sa fie facut in momentele in care site-ul va avea mult mai multi membri. Un concurs asemanator celui de pe gamedev. Mai intai vom beneficia de o optiune de a ne alege/infiinta echipe iar staff-ul va organiza un concurs in care echipele vor primi de facut un anume site intr-o perioada de timp. Se va trage linie si , conform unor criterii, se va alege cel mai bine realizat site. Momentan, avand in vedere ca mai toata lumea e incepatoare si inca invata, acest proiect iese din discutie dar, intr-un viitor indepartat cand toti vom avea cunostiine cat de cat si vom coloniza Jupiter :lol: v-as ruga sa va amintiti de ceea ce am propus eu aici.

MarPlo Mesaje: 4343
Staff-ul de care mentionezi e numai o singura persoana care a facut acest site si se ocupa de el.
Pentru un astfel de proect e nevoie de mai multe persoane, sau altcineva in plus, care sa-l creeze, administreze si sa se ocupe de reclamatii si nemultumiri care apar intr-un concurs.
Totusi, ideea de concurs inseamna ca cineva castiga, dar si ca altcineva pierde. De asta nu vreau sa fac astfel de lucruri in care cineva sa piarda in favoarea altuia, si care sa starneasca nemultumiri.

Oricum, multumesc pentru interes :) .