Episoade cu si despre educatie alimentara

Spatiu de divertisment: videoclipuri, poze si jocuri.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Episoade cu si despre educatie alimentara

Episoadele prezentate aici se adreseaza in special celor care sunt grasi, au probleme cu greutatea lor corporala si vor sa slabeasca.
Aceste episoade sunt dintr-o emisiune de educatie alimentrara denumita Cei 7 ani de masa, prezentata pe National TV.

Emisiunea trage un semnal de alarma in legatura cu pericolele alimentare din ziua de azi; si e prezentata de doi profesionisti in domeniu, un nutritionist si o doamna psihopedagog.
Ei observa modul de viata din cate o familie in care sunt copii cu probleme de greutate, si ii ajuta cu sfaturi pertinente si un program sanatos de hrana si sport in aer liber.

Obiceiurile culinare gresite sunt greu de schimbat, dar nu imposibil; bazele unei vieti sanatoase trebuie sa inceapa cu noi, atat pentru sanatatea noastra, dar, mai ales, pentru copiii nostri.

Urmarind aceste episoade va incurajeaza sa treceti la un mod de hrana si de viata mai sanatos, cu miscare in aer liber.

- Motoul emisunii: Cei 7 ani de acasa sa nu devina Cei 7 ani de Masa.

MarPlo Mesaje: 4343
In acest episod sunt prezentate doua familii diferite care au cate un copil cu probleme de greutate.
Cei doi profesionisti merg in vizita la cele doua familii, pe rand, pentru a inregistra atent orice detaliu care sa ii ajute sa afle cauzele ingrasarii. In masura in care toata lumea va colabora, solutii exista.

MarPlo Mesaje: 4343
In episodul de aici intalnim doua familii ai caror copii se confrunta cu probleme legate de greutate.
In prima familie, parintii au apelat la specialisti cerand ajutor pentru fiica lor, ingrijorati fiind de starea de sanatate a acesteia.
In cea de-a doua familie, baietelul de numai 4 ani are doua mari pasiuni: ciocolata si pufuletii; iar bunica este decisa sa nu-i refuze nimic nepotelului.
La solicitarea parintilor, psihopedagogul si nutritionistul intra in actiune.

MarPlo Mesaje: 4343
Cei 7 ani de masa, din 30 Martie 2019. Inca un episod de educatie alimentara si indemn la miscare si joaca in aer liber.

MarPlo Mesaje: 4343
In aceasta editie sunt alte doua familii care s-au decis sa ceara ajutor specialistilor.
Dupa o prima evaluare clinica, psihopedagogul si nutritionistul vor vizita cele doua familii, pentru a analiza obiceiurile lor zilnice. Ei remarca faptul ca disciplina alimentara lipseste cu desavarsire din aceste familii, dar au un plan...

MarPlo Mesaje: 4343
Un alt episod unde doua familii in care exista cate un copil cu probleme de greutate au apelat la specialisti pentru ajutor.
Ce au in frigider, ce pun pe masa, ce probleme sunt in familie, de ce au ajuns in acest punct si ce pot face de acum incolo..., intrebari la care psihopedagogul si nutritionistul vor incerca sa raspunda.
E greu sa schimbi mentalitati iar daca ai vreo sansa sa faci asta trebuie sa acorzi vointa si timp acestui proces.