Fitness App care ajuta să vă mențineți sănătos și în formă în 2021

Spatiu de divertisment: videoclipuri, poze si jocuri.
Marius
Mesaje: 60

Fitness App care ajuta să vă mențineți sănătos și în formă în 2021

Această aplicație cu Jillian Michaels include nu numai peste 800 de exerciții de antrenament, de la HIIT până la rutine vizate, dar este si un program care poate fi aplicat de oricine este interesat de fitness. Indiferent dacă sunteți nou în 'body-building' sau un profesionist in lucrarea pectoralilor, această aplicație vă permite să lucrați in ritm propriu, în timp ce alegeți rutinele potrivite pentru dvs.

fitness-app Jillian Michaels fitness-app

Această aplicație vă permite să utilizați echipamentul pe care îl aveți la dispoziție, chiar dacă sunt niste conserve vechi sau obiecte pe care v-ați gândit să le donați. Puteți sa folositi propria muzică pentru o antrenare placuta a corpului. Funcția de sincronizare a ritmului va regla muzica la ritmul antrenamentului.

Ca un bonus suplimentar, această aplicație include si pregătirea mesei, cu rețete pentru toată lumea care încearcă să scape de acele kilograme în plus. Ai nevoie de o cină vegană? Verifica. Vrei vegetal? Verifica. Prea leneș pentru a veni cu o masă sănătoasă după o zi lungă? Ai ghicit ... verifică.
PCMag numește Jillian Michaels Fitness App, "o aplicație excelentă pentru cei care doresc antrenamente dure”, iar App Store și Google Play Store o evaluează 4/7 și respectiv 4,5 din 5 stele.

Subiecte similare