HTML - XHTML - CSS


  1. » sorlini1971
    sunt si eu nou in domeniu,mi-am facut un site si as dori sa pun o casuta de cautare in site pentru ca utilizatori sa gaseasca mai usor ce cauta,dar...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Am inteles, dar nu stiu exact cum se face.
    In principiu trebuie un script JavaScript pentru asa ceva.
    Dar nu am idee cu ce functie anume ar putea...


  2. » romeo
    Salutare
    Cum se pune in aplicare RSS care din cate vad este si aicia pe forum,un tutorial ceva daca avetzi sau explicatie la pasii care trebuie...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Daca ai facut RSS-ul, asa cum l-ai facut, asa faci si update.
    Daca rss-ul e facut fiind creat de un script php, tot acel script ar trebui sa contina...


  3. » Wayn3
    salut .. am o pagina cu un meniu pe partea stanga si as vrea sa pun continutul paginii pe centru ...
    folosesc css cu proprietatile :
    #page {...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Incearca sa dai o dimensiune mai mica la cadrul ce apare dupa meniu, cam cat a mai ramas de la meniu pana in dreapta, si sa-i setezi distanta...


  4. » insider94
    Am si eu o problema cu niste meniuri.
    - Imagine: target= _blank

    Vreau ca meniurile din dreapta sa fie unu sub altu.daca se poate sa ma ajutati va...
    Ultimul mesaj » insider94
    am rezolvat problema thanks.


  5. » bogdan16
    Salutare!
    Problema mea este urmatoarea: am facut un meniu vertical insa ceva nu e in regula cu latimea linkurilor.daca le dau latimea 128px (150...
    Ultimul mesaj » bogdan16
    Intr-adevar! Multumesc de ajutor! :)


  6. » Al3x
    salut as vrea sa fac si eu un formular de trimetere email cu niste date..dar nu imi reuseste la un lucru

    cum pot face sa imi apara pe mijloc...
    Ultimul mesaj » Al3x
    merci mult...merge!


  7. » claUdiu
    Am vazut pe multe siteuri ca exista niste campuri care nu pot fi modificate, adika in camp scrie cv de la site si utilizatorul nul poate...
    Ultimul mesaj » claUdiu
    Multumesc, si scz ca nam postat unde trebuie.

  8. Formular 1469 1

    » pustiu78
    Va salut!
    Formular de rezervare online : target= _blank
    Cum se poate modifica partea de jos?
    Sa fie ca aici: target= _blank
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu prea inteleg ce sa modifici, dar tine de HTML. Linie noua cu <br />, centrare din CSS daca adaugi la formular un id, sau cu...


  9. » oana888
    Salutare ,am si eu o intrebare si v-as ramane indatorata daca mi-ati raspunde.
    Vreau un buton de login mai simpatic,poate cu o culoare de fundal...
    Ultimul mesaj » oana888
    ahh,gata am gasit solutia:in loc de alt= login am scris value= login ;)
    Multumesc mult.O seara frumoasa!


  10. » romeo
    salutare

    Care stiu cum pot realiza un play list pt web ,prin care utilizatori sa selecteze singuri ce file sa ruleze (totul dintr-un singur...
    Ultimul mesaj » romeo
    k am aflat cum se adauga calea spre fiser ,prin simpla separare a filelor audio prin semnul | , problema ca nu fuctzioneaza ,daca cumva cineva stie...

  11. html css 1512 1

    » romeo
    treaba e ca nu resusesc nici cum sa reglez distantza laterala fatza de continut la o pagina web ,in ambele partzi ca vizualizez webul pe rezolutii...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Trebuie acea pagina centrata, de exemplu, daca ai continutul paginii intr-un DIV, in BODY, adica asa:

    <body>
    <div id= idul > Continut...


  12. » syryus
    Buna!
    Am creat un site cu Macromedia si as vrea sa inserez script pentru comentarii pe pagina.. NU cunosc PHP doar HTML si nu ma descurc cu...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Scripturile pt. comentarii necesita si o prelucrare a unui program pe server, cum e PHP. Doar cu HTML nu se poate.
    La sectiunea PHP-MySQL , la...


  13. » romeo
    salutare

    tot caut de cateva zile si nu gasesc cum sa fac saptiul dintre randurile din marquee behavior mai mic
    sau poate am o alta alternativa ?
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Spatiul dintre randuri il poti modifica cu CSS, proprietatea line-height , pe care o poti aplica unui ID sau clasa adaugata in eticheta...


  14. » romeo
    Salutare
    Cum pot sami pun si eu logo inainte de bara de adrese si cum se numeste treaba asta ? Precum ai tu MP in bara doar ca vreau logooul meu....
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Asa e, cautand pe net e destul de probabil sa gasesti in domeniul asta ceva folositor.'
    Interesant si util site-ul acela pt. favicon.

    Cu bine.


  15. » bogdan16
    As vrea sa aflu cum invatati voi (si aici ma refer la html ,php si alte cursuri de pe site). Cum exersati ce invatati si orice credeti ca ii poate...
    Ultimul mesaj » EAndrei
    Eu sunt nou pe acest site/forum iar modul in care invat este urmatorul: datorita faptului ca am cunostiinte de C++ si cateva de C# imi este usor sa...