JavaScript - jQuery - Ajax


  1. » ddorel
    Bună Marplo,
    Ce trebuie schimat in codul de mai jos în așa fel în care dau click pe imagine sa imi arate imaginea in câmpul textarea , cu varianta...
    Ultimul mesaj » ddorel
    :( Ok o sa folosesc coduri hex .


  2. » dim
    Salut
    As dori sa fac un formular in care vreu sa pun pretul de transport in functie de greutate.
    Si am greutatea minima , greutatea maxima ; cost...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    La refresh nu raman fiindca nu sunt salvate undeva pentru a fi preluate.
    Ca sa ramana si la refresh e necesar sa le salvezi intr-o baza de date,...


  3. » ddorel
    Bună ziua,
    Vreau să trimit în aceeași pagină dar în modal două id-uri. Prin alert(id) îmi arată conținutul postului trimis dar în modal nu imi...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu prea inteleg mecanismul si ce anume nu functioneaza.
    Oricum, daca functioneaza cand pui manual id-ul, poate ca problema e de la php.
    Trebuie sa...


  4. » royal27
    Am codul asta si vreau in loc de input type=button sa fie submit, dar sa imi dea fade la fel in 5 secunde de cand apare eroarea.
    Daca schimb cu...
    Ultimul mesaj » royal27
    Am rezolvat,multumesc frumos de ajutor


  5. » royal27
    O idee de un script cum as putea face ca atunci cand am o imagine rasturnata sa apas de exemplu pe sageti si sa mi-o aduca in ce pozitie vreau eu?...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut,
    Ca idee ar fi urmatoarea:
    1. Adaugi imaginea intr-un element canvas.
    2. Cu sgetile /butoanele apelezi o functie javascript care roteste...


  6. » royal27
    Dupa ce dau enter sau click si a trimis mesajul nu mii se reseteaza input textul,imi trmite catre mysql fara reload incarca textul prin div dar nu...
    Ultimul mesaj » royal27
    \Multumesc, codul din raspunsul tau functioneaza


  7. » ionatan
    Salut,
    Pe pagina de ordonare fotografii, se încarcă pozele albumului utilizatorului Etc. ..
    Pe desktop leptop... în general cu mausul......
    Ultimul mesaj » ionatan
    Am reusit sa fac din cele doua unul...... da, a fost vorba de javascript


  8. » Stefan
    Salut, cum pot atribui o variabila ca fiind clasa unui div? Am urmatorul cod

    function seteaza(fid){
    $.ajax({
    url: ajax/premiera.php ,
    type:...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Daca vrei sa decodezi in javascript sirul criptat cu base64, foloseste functia atob() .
    var str = window.atob('enoded_base64_string');

    In codul...


  9. » Stefan
    Salut,
    Sa zicem ca am lista de mai jos, cum as putea ca atunci cand apas pe un buton sa imi preia numele din tag-ul <a> asociat?...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Vezi in consola browser-ului sa nu ai erori javascript in pagina.
    Testeaza acel cod asa cum e intr-o pagina simpla html.
    Eu am testat si...


  10. » ddorel
    Bună Marplo,
    Am 3 pagini (tab-uri) intr-o singura pagina, in pagina 2 din cele 3 am un form post, problema este dupa revenire inapoi mă redirectează...
    Ultimul mesaj » ddorel
    Functioneaza
    Iti multumesc mult Marius


  11. » mluci
    Buna, as avea nevoie de un script de javascript astfel incat un utilizator la primul click pe pagina sa fie trimis pe alta.
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Incearca urmatorul script, in zona BODY a codului html (modifici adresa de la window.location).
    <script>...


  12. » mluci
    Buna ziua, am site-ul today-news.eu
    As vrea ca dupa ce utilizatorul accepta notificarile primite prin Onesignal sa il redirectionez spre o pagina...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut,
    Vezi ce afiseaza in consola la clic pe Allow /Accept.
    In documentatia de la:...


  13. » Stefan
    Salut, am un script pentru un calendar, dar se pare ca atunci cand vreau sa trimit date prin ajax primesc eroarea din titlu fiindca am modificat...
    Ultimul mesaj » Stefan
    Ba da, am fost trimis datele cum s-a zis si la raspunsul anterior si tot nimic, nu inteleg


  14. » dim
    Salut

    am si eu un buton <select > pt cantitatea care poate selecta de la 1-50 de produse

    <div class= select >
    <select name=...
    Ultimul mesaj » dim
    Multumesc pt ajutor este ok acum ar mai trebui si o linie scrisa care sa determine marimea tabelului pt scroll in jos pentru a inlocui valoarea 2345...


  15. » sterica
    Salutare,

    Am urmatoarea problema de matematica:
    abc + acb + cab = 555 (numerele sunt in baza 10, in scrierea matematica se face cu bara deasupra)...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Conform problemei, analizand logic, cifrele a, b si c pot avea valoarea maxim 5.
    Vezi daca e bun acest cod:

    <script>
    var i, i2, i3, n1, n2,...


  16. » Stefan
    Salut, cum as putea curata un string ca apoi sa ramana doar caracterele alfanumerice? Am vazut cateva exemple dar nu stiu de ce nu functioneaza...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut,
    Vezi codul din urmatorul exemplu:

    var cod ='asc-_123 fg}/#@ MarPlo';
    cod = cod.replace(/ /gi,'');

    //test
    alert(cod); // asc123fgMarPlo


  17. » sterica
    Salutare,
    am urmatorul cod:

    HTML:

    <div id= app-vue-harta >
    <fusioncharts
    :type= type
    :width= width
    :height= height...
    Ultimul mesaj » sterica
    Am reusit intr-un final, foloseam libraria de la fusionChart local, acum o folosesc din CDN.
    Desi am copiat continutul fisierului CDN local, tot nu...


  18. » Senior70
    Scuze,
    Am ajuns să încerc afișarea unei ferestre alert atunci când dau un click ...
    Am facut:

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Codul din fisierul extern js (care nu e in functii) e rulat automat cand fisierul este incarcat, de aceea se executa instructiunea alert()....


  19. » Senior70
    Sal ! scuze ca vin cu o chestiune de novice ...
    Încercand sa ma initiez si eu in JS, am luat-o de la zero, testand fiecare cod exemplificat in...
    Ultimul mesaj » Senior70
    OK, Tks, MarPlo !!! m-am destupat... eram sub influența apelării codurilor în php ...


  20. » sterica
    Salutare,

    Am un array de forma:

    Incerc sa salvez intr-un array toate Id-urile de judet unice, de forma: ?
    Am incercat sub forma:
    let...
    Ultimul mesaj » sterica
    Multumesc mult pentru ajutorul acordat!


  21. » giulian9
    Salutare ,

    Cu toate ca am citit documentatia,nu reusesc ca fac un 'echo' dupa ce am trimis datele prin ajax, are cineva idee, de ce nu merge ?...
    Ultimul mesaj » giulian9
    Salut, am reusit sa inteleg si sa rezolv.
    Mai jos codul:
    <?php
    echo before if ;
    // delete part
    if (isset($_POST )) {
    $f_api = false ; //test...


  22. » royal27
    Am pagina de login in care vreau sa imi arate un mesaj de success sau fail care sa preia din do_login ,un script ajax care sa apara success cand se...
    Ultimul mesaj » royal27
    Gata am rezolvat,cu ajutorul ultimei sintaxe ca imi arata eroare undeva,multumesc mult


  23. » royal27
    Am in fisier chat, divul asta si incarcarea paginii cand e adaugata provine din alt fisier, eu vreau ca divul asta sa fie afisat intr-un patrat cu...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Acel cod javascript pt. scroll-down trebuie implementat in codul js din scriptul de chat.
    Eu l-am folosit la scriptul de chat de la pagina:...


  24. » Stefan
    Salut, cum as putea prelua datele dintr-un fisier JSON cu ajutorul unor parametri folosind javascript?

    Date din fisierul json

    {
    Nume1 : {...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Incearca asa (ca index de array):

    var param = 'Pers1';
    nume1 = jsn .nume;

    In codul tau:

    $(function() {
    $.ajax({
    url: 'detalii.json',...


  25. » giulian9
    Servus , are cineva idee cum as putea face un reload la un tabel fara sa folosesc butonul ?
    Momentan folosesc :
    <input type= button id=...
    Ultimul mesaj » giulian9
    Salut . Am adaptat prima solutie data insa am folosit onload pentru a apela scriptul la incarcare.

    Ms