Linistea Vorbeste

Ce este Spiritualitatea? Daca e mai presus de cuvinte, cuvintele nu o pot arata, ci doar indica directia.
Pentru a sti, cel mai bine "gustati" si aflati; intreband, raspunzand, citind /cercetand; oricare ar fi modalitatea, nu conteaza.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Linistea Vorbeste

Linistea Vorbeste este o carte de spiritualitate si constientizare scrisa de Eckhart Tolle. Aceasta carte e o calatorie spirituala, una care iti va dezvalui o noua stare de constiinta si o intelegere mai profunda a lumii in care traiesti. Foloseste cuvinte care, în timpul citirii, devin gânduri în mintea ta.

- Puteti sa ascultati (si sa descarcati) cartea in format audio MP3 si text PDF de la: marplo.net/blog/linistea-vorbeste

În tine, ca în oricare fiintã umanã, existã o dimensiune a constiintei mult mai profundã decât gândirea. Este esenta a ceea ce esti tu. O putem numi prezentã, constiintã neconditionatã. În învãtãturile antice este Christul lãuntric sau natura lui Buddha.
Gãsirea acelei dimensiuni te elibereazã si elibereazã lumea de suferinta pe care o percepi prin intermediul "micului eu", creatie a mintii tale, centrul preocupãrilor tale si cel care îti conduce viata. Iubirea, bucuria, creativitatea si pacea lãuntricã nu pot fi prezente în viata ta decât exclusiv prin acea dimensiune neconditionatã a constiintei.

Dacã poti recunoaste, fie si ocazional, cã gândurile care îti trec prin minte sunt doar simple gânduri, dacã poti fi martor la propriile sabloane mental-emotionale în timp ce ele actioneazã, atunci dimensiunea în cauzã deja îsi face aparitia sub forma unei constiinte în care au loc gândurile si emotiile tale spatiul lãuntric etern în care se desfãsoarã continutul vietii tale.