Mod de invatare

Coduri intrebari, probleme legate de HTML, XHTML si CSS
bogdan16
Mesaje: 13

Mod de invatare

As vrea sa aflu cum invatati voi (si aici ma refer la html ,php si alte cursuri de pe site). Cum exersati ce invatati si orice credeti ca ii poate ajuta pe cei mai noi sa invete mai repede.

MarPlo Mesaje: 4343
Putini din cei care intra pe site la cursuri viziteaza forumul si mai putini dintre ei se inregistreaza pentru a posta ceva, de asta sunt slabe sanse sa primesti raspuns.
Oricum, sfatul meu, parcurge cu rabdare si atentie fiecare lectie pana o intelegi bine, exerseaza separat fiecare exemplu, incearca sa faci si altele putin modificate cu idei de la tine si incet-incet fa-ti propriile pagini cu proiecte proprii. Cand intalnesti o problema cauta pe net si studiaza si alte tutoriale, fiecare are cate ceva nou.

bogdan16 Mesaje: 13
imi pare rau ca lumea nu arata interes fata de forum. am fi putut colabora si poate near fi fost mai usor...dar e alegerea fiecaruia

EAndrei Mesaje: 4
Eu sunt nou pe acest site/forum iar modul in care invat este urmatorul: datorita faptului ca am cunostiinte de C++ si cateva de C# imi este usor sa retin PHP-ul (cel putin pana acum). Despre celelalte (HTML/CSS/Javascript) am invatat de pe alt site si pot spune ca stiu ceva. Pun in practica fiecare exemplu si, dupa ce il copiez si-l inteleg, il sterg si il scriu din cap. Partea enervanta e ca ratez cate un ";" sau ceva si trebuie sa verific din nou.Planuiesc ca , dupa ce termin de invatat PHP sa fac o recapitulare la toate.