Cautare modele / Logo Home

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
andras
Mesaje: 430

Cautare modele / Logo Home

Salut,
Nu sint mare specialist in design, imi puteti da sugestii unde gasesc modele de prima pgina a unei aplicatii (Logo pentru Home din meniu) ?
As vrea ca banerul sa fie derulant cu vreo 3 poze care se schimba la un interval de citeva secunde, in stinga sa am partea de prezentare Admin (logo si text), in dreapta sus sa am optiunile meniului in forma de cercuri (5 cercuri asemanatoare cu cercurile olimpice, fiind aplicatie de sport - sah), sub cercuri sa am logo-uri de facebook, twiter etc, iar jos pe toata latimea sa am logo-urile sponsorilor (cu link la site-urile lor). Mi-ar fi de mare ajutor citeva idei. Multumesc.

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Vezi ce gasesti pe internet la cautare: " free logo chess ".
Iar daca vrei sa faci logo-ul cu 3 cadre /imagini diferite, creezi o imagine tip GIF cu cadrele pe care le ai. Se gasesc pe internet aplicatii pentru creare imagini GIF, doar sa cauti: " free gif application maker ".

Subiecte similare