Optimizare site Web - Backlink-uri

Search Engine Optimization, discutii, tehnici legate de optimizare si indexare site web in motoarele de cautare, Google, Yahoo, Bing.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Optimizare site Web - Backlink-uri

Pe langa optimizarea continutului si codului paginii, pozitia unui site web in motoarele de cautare depinde si de Backlink-urile externe.
- Backlink-urile sunt link-uri din alte site-uri catre pagini din site-ul dv.
Iata pe scurt un mic ghid, cateva sugestii SEO pt backlink-uri.

1. Inscrieti site-ul pentru inceput in cateva directoare web (e suficient intre 10 si 20 directoare web) cu PageRank mai mare de 2. Inscrierea in prea multe directoare intr-un interval de timp scurt e considerata spam. Titlul adaugat la inscriere sa contina cuvinte pt care vreti sa optimizati site-ul dv.
2. Creati o pagina RSS pentru site si adaugati-o in directoare web rss (se gasesc pe net cautand: adauga rss director web).
3. Participati la discutii pe forumuri din categorii apropiate cu site-ul dv (cu PR 2+), si adaugati link catre site-ul dv. in semnatura si in pagina de Profil. Link-ul din semnatura sa contina cuvinte pt care vreti sa optimizati site-ul.
4. Adaugati comentarii pe bloguri cu nisa /domeniu asemanator cu site-ul dv. (cu PR 2+), adaugand adresa site-ului dv. in casuta de site.
5. Creati un sitemap si adaugati-l in Google Web Master Tools.

- Acest articol e inchis, intre timp, daca sunt si alte sugestii /relatari legate de optimizarea site-ului in plan extern din topic-uri create de dv. la categoria SEO, le voi adauga si aici.

Subiecte similare