PHP - MySQL - XML


  1. » giulian9
    Incerc sa gasesc daca adresa de email apare de mai multe ori in tabel , iar acolo unde se gaseste potrivire sa-mi afiseze id-ul .
    Eu am folosit ceva...
    Ultimul mesaj » giulian9
    Postez si solutia gasita de mine , nu pare prea eleganta insa merge , am folosit trei interogari: una pentru duplicatele din coloana 1:
    SELECT...


  2. » giulian9
    Salut !

    Am urmatoarea functie :
    function getcustomeridfromvendorid($vendorid) {
    $sql = SELECT DISTINCT HERSTELLER_ID,KUNNUM1 FROM...
    Ultimul mesaj » giulian9
    Ms . Pana sa vad raspunsul am folosit un include 'conexiune.php' ;)


  3. » sterica
    Salutare,

    Am un program de contabilitate CIEL ce stocheaza informatia in baza de date Microsoft SQL Server.
    La instalarea programului de...
    Ultimul mesaj » sterica
    multumesc mult de ajutorul acordat!


  4. » giulian9
    Am urmatorul cod :
    $i=0;
    $data_curenta=date('Ymd');
    $formatted_i= sprintf( %02d , $i);
    $rma_nummer= $rma1-$formatted_i ;
    In scriptul care il...
    Ultimul mesaj » giulian9
    $rma_nummer se inregistreaza in baza de date ( VARCHAR )...cand cer sa imi afiseze datele inserate cu varianta de sus .'-'. imi afiseaza doar data...


  5. » sterica
    Salutare,
    Am urmatorul cod:

    <?php
    $conn = mysqli_connect( localhost , root , , bd );
    // Check connection
    if ($conn->connect_error) {...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Atunci cand se face Refresh la pagina, browser-ul acceseaza adresa inca o data, cu tot cu datele transmise initial.
    Solutia e sa faci un...


  6. » sterica
    Salutare,

    Am urmatorul table sql:

    tbl_masini
    +----+-------+-------------+---------+
    | ID | MODEL | COMBUSTIBIL | STARE |...
    Ultimul mesaj » sterica
    multumesc mult de ajutorul acordat


  7. » sterica
    Salutare,
    Incerc sa adaug valori intr-o tabela dintr-un select, insa reusesc doar pe jumatate:

    <form action= select.php method= POST >...
    Ultimul mesaj » sterica
    functioneaza, multumesc mult de ajutor!


  8. » sterica
    Salutare,

    Am urmatorul cod:

    <form action= method= POST >
    <select name= valori >
    <option value= > Toate...


  9. » sterica
    Salutare,

    Pentru conectarea la o baza de date, vreau sa creez mai multe tipuri de conexiuni care vor fi apelate in functie de varsiunea PHP-ul...
    Ultimul mesaj » sterica
    functioneaza perfect, multumesc mult de ajutor!


  10. » sterica
    Salutare,

    Am un frgament dintr-un tabel ce contine:

    tbl_1
    +----+-----------+
    | ID | DESCRIERE |
    +----+-----------+
    | 1 | AUTO 1 |
    | 2 | AUTO 2...
    Ultimul mesaj » sterica
    Functioneaza, multumesc mult de ajutor!


  11. » giulian9
    Incerc sa colorez o celula din tabela in functie de valoarea din mysql
    folosesc functia :
    <?php
    function status_color($x) {
    if ($x == 0 )...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Apelarea functiei in cadrul sirului e gresita.
    Incearca asa:
    <tr><td style= '. status_color($id_culoare) .' >'. $row . '...


  12. » sterica
    Salutare,

    Am urmatoarele selecturi
    select_1 - preia valori din tbl_1
    select_2 - preia valori din tbl_2
    select_3 - preia valori din tbl_3...
    Ultimul mesaj » sterica
    multumesc, interesant select2, cred ca o sa merg pe aceasta varianta


  13. » sterica
    Salutare,

    Am urmatoarele tabele:

    tbl_chest tbl_intreb tbl_user
    +----+---------+ +----+----------+ +----+--------+
    | ID | N_CHEST | | ID |...
    Ultimul mesaj » sterica
    voi merge pe aceasta varianta. multumesc!


  14. » MelecaCristian
    Buna prieteni din comunitatea Marplo,
    Incerc sa preiau date dintr-un cod, a unei pagini (mainFrame.cgi), mai exact vreau sa preiau doar numarul...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Am testat si eu acest cod:
    $page ='<tbody><tr class= staticProp ><td nowrap= ><img src= /images/settingBullet.gif alt=...


  15. » sterica
    Salutare,

    Am un select ce preia valori dintr-o tabela, valorile pretuale din tabela le introduc intr-o alta tabela, valorile introduse in noua...
    Ultimul mesaj » sterica
    O sa incerc una din cele doua variante. Voi reveni cu modul de lucru pe care l-am ales.
    Multumesc!


  16. » sterica
    Salutare,

    Am urmatorul tabel (mai jos este un demo, tabelul se insira pe mai multe questions)

    +----+-----+-----+-----+-----+
    | ID | Q_1 | Q_2 |...
    Ultimul mesaj » sterica
    Acum am inteles, multumesc mult de ajutor


  17. » sterica
    Salut,
    In folderul /includes/ am creat alte foldere cu diferite denumiri (xxx, yyy, zzz)

    if(stristr($_SERVER , '/includes/') !== false){
    echo...
    Ultimul mesaj » sterica
    functioneaza, multumesc mult de ajutor!


  18. » DjPanda
    Deci, am si eu o mica problema. O sa o descriu pe larg ca poate va dati voi seama de la ce provine.
    Am pagina HEADER.php in care am puse toate...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Problema poate fi la ordinea instructiunilor din script.
    Intai se defineste variabila $titlu, apoi se include fisierul header.php in care...


  19. » giulian9
    Salut , intrucat cunostintele nu ma ajuta , sunt nevoit sa cer ajutor celor care sunt mai :idea: .
    Am urmatorul cod :
    $i=1;
    $numar= $rma1$i ;...
    Ultimul mesaj » giulian9
    Multumesc mult . Exact secventa care lipsea , acel while' . Stima Julian


  20. » giulian9
    Salut . Vreau sa preiau valoarea unei variabile din javascript ( un buton Stergere DA/ NU) folosesc urmatorul cod :
    if ($_SERVER == 'POST') {
    if...
    Ultimul mesaj » giulian9
    Multumesc ! Functioneaza . Am folosit cu jquery ceva de genul :
    $.ajax(
    url: 'url-ul tau',
    method: 'POST/GET',
    data: {key: 'value'}
    );
    Stima,...


  21. » sterica
    Salutare,

    Am urmatorul cod sql care imi sterge valorile dintr-o tabela:
    $sql = DELETE FROM nume_activ WHERE ID_NUME = $id_nume ;
    In tabela in...
    Ultimul mesaj » sterica
    Functioneaza cu LIMIT.
    Multumesc mult!


  22. » sterica
    Salutare,
    Cum pot verifica o egalitate cu valori dintr-un header.
    link-ul in browser este localhost/folder/includes/index.inc.php
    Vreau sa faca o...
    Ultimul mesaj » sterica
    multumesc frumos de explicatii


  23. » sterica
    Salutare,
    Am o tabela ce contine cuvine cu diacritice, cand doresc sa afisez cuvintele intr-o pagina web, in locul diactriticelor sunt afisate ? ....
    Ultimul mesaj » sterica
    Am rezolvat cu primele doua puncte
    1. Baza de date sa fie: utf8_general_ci
    2. Tabelele sa fie create adaugand si instructiunea: CHARACTER SET utf8...


  24. » ionatan
    Salut, am tot cautat pe site si nu am gasit o rezolvare
    am o problema cu afisarea datei in limba romana:
    Imi apar chestii de genul: Marþi, 04...
    Ultimul mesaj » ionatan
    Ce simplu a fost..... am uitat de varianta asta.... si cat m-am chinuit.... multumesc mult


  25. » giulian9
    Salutare , acest site m-a ajutat mult pana acum.
    Sunt blocat intr-o listare mysql care e putin mai complicata pentru cunostintele mele.
    Listez baza...
    Ultimul mesaj » giulian9
    Multumesc Marplo . Ruleaza ok ,pot identifica ce buton a fost ales, insa ma lovesc de aceeasi dilema care o aveam la inceput , cum identific pe ce...