Resurse pt invatat Limba Engleza

Subiecte legate de cursul de Limba Engleza de pe site, precum si alte topic-uri pentru invatat si exersat limba engleza.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Resurse pt invatat Limba Engleza

La pagina: Resurse Limba Engleza gasiti diverse materiale: carti in format electronic, cursuri audio si programe multimedia pentru invatare limba engleza.

- Pentru a avea acces la link-ul catre pagina de download a acelor materiale, trebuie sa fiti autentificat pe site. Contul de utilizator pe site e diferit de cel de pe forum.

emycraciun22 Mesaje: 1
Buna ziua
As dori sa descarc "Program pentru limba engleza", dar linkul nu mai functioneaza. Va rog mult sa urcati cursul din nou.
Cu stima, Craciun Emanuel.

MarPlo Mesaje: 4343
Arhiva cu "Program pentru limba engleza" este disponibila pentru Download. Dar limita pentru descarcarile de pe acel server, fiind gratuit, e de 1 GB pe zi, din aceasta cauza doar catevva descarcari se pot face pe zi, pana se ajunge la 1 GB. Asta nu pe utilizator ci pe total.
Daca apare mesajul: "The Public Traffic of the file's owner is exhausted" inseamna ca limita a fost depasita in ziua respectiva. Incercati in urmatoarea zi.

Gabi23 Mesaje: 1
Buna, as dori sa descarc cateva cursuri pentru limba engleza. Acestea ar fi: engleza incepatori, gramatica limbii engleze, limba engleza - ghid de conversatie si engleza in 20 minute pe zi. Multumesc anticipat

deny Mesaje: 1
Buna, vreau sa descarc cursurile de engleza incepator, intermediar si avansat. Ce trebuie sa fac? Multumesc.

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Am trimis un mesaj la adresa dv. de email, cu datele pentru cursurile de engleza.

Subiecte similare