SITE LOGON

Aici puteti raporta probleme, greseli / erori intalnite pe forum sau in paginile de pe site.
xenno
Mesaje: 2

SITE LOGON

Din nu stiu ce motive... site-ul lasa sa se logheze persoane dar nu lasa sa se inregistreze persoane...
Nu exista un buton de inregistrare....?
Sau asa a fost conceput site-ul si se dau username-uri si parole "la cheie" printr-o cerere scrisa?

MarPlo
Salut
Daca va referiti la inregistrarea pe site (nu cea pt. forum), exista buton de inregistrare, exact sub formularul de autentificare, care apare la clic pe butonul "Contul meu" (in dreapta-sus).
Pagina de inregistrare functioneaza, dar e deschisa de acel link printr-o functie JavaScript, din cauza asta nu functioneaza daca cumva ati dezactivat JavaScript din browser.
Alt motiv nu e si se poate inregistra oicine, acel link, "Inregistrare" e bine vizibil (sub Autentificare) si deschide pagina -> https://marplo.net/users.php?susr=Inregistrare

Dupa inregistrare si autentificare pe site, toate link-urile de Download sunt afisate si deschid pagina de pe site-ul de unde puteti descarca Gratuit respectivul material.

Pentru inregistrarea pe forum, e link "Inregistrare" in dreapta-sus.

Daca problema este alta cand incercati sa va inregistrati la link-urile specificate, va rog sa dati detalii cu ce nu merge sa ce eroare /problema apare.

xenno
Da!
Este posibil sa fie din cauza browserului. Sunt utilizator Ubuntu si in aceasta perioada testez pe statia personala de lucru Ubuntu Lucid Lynx (10.04) sistem de operare ce se afla in teste si intr-adevar are o "problema" cu scripturile web Java. Daca doriti sa fiti mai deschis si catre cei ce se afla in situatia mea, poate ca ar trebui sa implementati si un script alternativ de logon cu un link de genul : "pentru cei ce nu pot rula javascript" ...
Multumesc foarte mult pentru raspuns.

Subiecte similare