Buna, am o problema cu scriptul de upload de la voi.
Vreau sa uploadez un fisier de 9216 Kb (9 Mb) si imi spune ca este prea mare pentru a fi uploadata, desi eu am pus ca marimea maxima poate fi de 100000000000000000 Kb.
Tin sa precizez ca scriptul este la mine in calculator, il folosesc pentru inceput cu WAMP Server.
http://img838.imageshack.us/img838/6451/problemascriptupload.png
Problema script uploader
-
Problema script uploader
MarPlo
Salut
Incearca sa pui doar $max_size = 11000; (fara adaugare acest numar in alta parte, adica fara la if($_FILES...) ). Probabil numarul e prea mare si-l interpreteaza altfel.
Daca nici asa nu merge, o fi limitarea mai mica in setarile serverului, dar la asta nu ma pricep.
Incearca sa pui doar $max_size = 11000; (fara adaugare acest numar in alta parte, adica fara la if($_FILES...) ). Probabil numarul e prea mare si-l interpreteaza altfel.
Daca nici asa nu merge, o fi limitarea mai mica in setarile serverului, dar la asta nu ma pricep.
Catalin92
nu a mers, la inceput am crezut ca nu accepta fisiere muzicale, dar dupa aceea am incarcat un fisier mai mic cu muzica si am reusit sa0-l uploadez,.
Nu stiu care este problem, dar tin sa precizez din nou ca folosesc WAMP Server sa testez scriptul, si nu merge pe WAMP.
SI as mai avea o problema, as dorii sa fac ca fisierul sa fie redenumit automat, astfel incat sa nu existe mai multe fisiere cu acelasi nume.
Nu stiu care este problem, dar tin sa precizez din nou ca folosesc WAMP Server sa testez scriptul, si nu merge pe WAMP.
SI as mai avea o problema, as dorii sa fac ca fisierul sa fie redenumit automat, astfel incat sa nu existe mai multe fisiere cu acelasi nume.
MarPlo
Daca merge cu fisiere mai mici, problema e ori limitarea de upload din setarile serverului (asta nu stiu de unde se modifica), ori ai mai schimbat undeva.
Nu vor exista 2 fiisiere cu acelasi nume in acelasi director, cel nou il rescrie pe cel vechi.
Numele fisierului copiat pe server e setat la linia:
Daca vrei un nume aleator, inlocuiesti: basename( $_FILES['fisiere']['name']) cu un sir aleator pe care-l creezi, dupa care adaugi extensia.
Cam asa, inlocuiesti:
Cu:
Sau faci Tu alta functie in loc de md5() pt. sirul aleator.
Nu vor exista 2 fiisiere cu acelasi nume in acelasi director, cel nou il rescrie pe cel vechi.
Numele fisierului copiat pe server e setat la linia:
Cod: Selectaţi tot
$uploadpath = $uploadpath . basename( $_FILES['fisiere']['name']);
Cam asa, inlocuiesti:
$uploadpath = $uploadpath . basename( $_FILES['fisiere']['name']);
$type = end(explode(".", strtolower($_FILES['fisiere']['name'])));
$type = end(explode(".", strtolower($_FILES['fisiere']['name'])));
$uploadpath = $uploadpath . md5( $_FILES['fisiere']['name']). '.'. $type;
Catalin92
Daca totusi nu reusesti, daca poti, te rog, sa ma inveti cum sa fac sa nu-l uploadeze, daca mai exista.
MarPlo
Se poate verifica cu functia file_exists($fisier) daca fisierul din $fisier exista deja.
Se face verificarea inainte de linia in care e codul ce face upload, daca exista, returnezi un exit().
Cam asa:
Se face verificarea inainte de linia in care e codul ce face upload, daca exista, returnezi un exit().
Cam asa:
//...
if (file_exists($uploadpath)) { exit('Fisierul exista deja'); }
if(move_uploaded_file($_FILES['fisiere']['tmp_name'], $uploadpath)) {
// ...
}
Subiecte similare
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - Problema instalare Anime.JS
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salutare!Ultimul mesaj
1. 6 decembrie 2020, 23.15 - download Anime.JS
2. Putin mai devreme, am incercat sa downloadez acest concept bazat pe JavaScript.
3....
Nu am inteles care e concret problema pe care o ai cu scriptul anime.js. - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare... - Problemă cu 'this' în function.call() în JavaScript
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
De ce function.call() se comportă diferit cu ' this ' cand nu e adaugat ca argument, în JavaScript?Ultimul mesaj
Rezultatul cu 'this' în test.call() este același...
Functia call() necesita primul argument, care e pentru obiectul 'this', daca nu ai nevoie de el, adauga null .
test.call(null, ...args);
In...