Zettai Shonen

Discutii, intrebari si opinii despre anime si manga.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Zettai Shonen

Acest anime are si titlul alternativ "Absolute Boy".
Zettai Shonen este un anime cu doua povesti diferite, dar conectate, in care sunt doua personaje principale: Aizawa Ayumu si Kisa Tanigawa, prinse in centrul unor evenimente misterioase cu entitati paranormale.
Prima poveste, din primele 12 episoaede, este despre Aizawa Ayumu, un baiat care a fost trimis sa locuiasca in vacanta de vara cu tatal lui intr-un mic si linistit orasel numit Tana. Desi l-a inceput nu a dorit sa mearga, a acceptat dupa ce mama lui i-a oferit o bicicleta de munte. Tatal lui este doctor veterinar in acel oras.
Cand era mai mic, Ayumu a locuit un timp in Tana, dar acum amintirile lui sunt invaluite in mister si nu isi mai aduce aminte de multe lucruri si persoane din acea vreme, se pare totusi ca ceva s-a intamplat cand a fost mai mic.
Lucrurile misterioase sunt in legatura cu Miku, o fetita care stie mai multe decat spune, si cu alte aspecte, precum globuri ciudate luminoase, reflectii de OZN-uri in ochii pisicilor si cainilor, o padure cu un trecut misterios si un baietel pe nume Wakkun care poarta hainele pe care Ayumu le purta cand era mai mic si are doi prieteni neobisnuiti: Dosshiru si Shisshin, care sunt obiecte zburatoare ce alterneaza intre o forma mecanica si o sfera galbena luminoasa. Aceste obiecte sunt ...
Pentru a citi si restul descrieri, plus cateva poze, vizitati Zettai Shonen.

Daca ati vizionat acest anime, puteti posta opiniile dv. aici.