Blog

Ati venit în cel mai tainuit cerc, în taina tainelor, cea care era veche, atunci când tatal vostru Enoh era tânar si umbla pe pamânt.
Iar si iar ati venit în calatoria voastra pentru multi ani, mereu urmând calea dreptatii, traind dupa Legea Sacra si dupa sfintele juraminte ale Fratiei noastre, si ati facut din trupul vostru un templu sacru unde locuiesc îngerii lui Dumnezeu. Multi ani ati împartit orele zilei cu îngerii Mamei Natura; multi ani ati dormit în bratele Tatalui Ceresc, învatati de îngerii sai necunoscuti. Ati învatat ca Legile Fiului Omului sunt sapte, ale îngerilor trei, iar a lui Dumnezeu – una. Acum veti afla despre cele trei legi ale îngerilor, taina celor trei Curenti Sacri si a stravechii cai de a-i traversa; astfel va veti îmbaia în lumina cerului si la urma iata revelatia tainei tainelor: legea lui Dumnezeu, care este Una.
Acum la ceasul dinaintea rasaritului soarelui, chiar înainte ca îngerii Mamei Natura sa respire viata în înca adormitul pamânt, atunci intrati în Curentul Sacru al Vietii. Fratele vostru Copacul este cel ce detine taina acestui Curent Sacru, si Fratele vostru Copacul este cel ce va învaluie în gândurile voastre, chiar asa cum îl îmbratisati ziua, salutându-l când mergeti singuri pe malul râului. Si veti fi una cu copacul, caci la începutul timpurilor toti ne împartaseam în Curentul Sacru al Vietii care a dat nastere întregii creatii. Si când îl îmbratisati pe Fratele vostru Copacul, puterea Curentului Sacru al Vietii va va umple tot trupul, si veti tremura înaintea puterii sale. Apoi inspirati adânc din îngerul Aerului, si rostiti cuvântul “Viata” odata cu expiratia. Atunci veti deveni într-adevar Copacul Vietii ce-si scufunda radacinile adânc în Curentul Sacru al Vietii dintr-un izvor etern. Si atunci când îngerul soarelui încalzeste pamântul, si toate creaturile pamântului se bucura de ziua cea noua, tot astfel trupul si spiritul vostru se bucura în Curentul Sacru al Vietii care curge catre voi prin Fratele vostru Copacul.
Si când soarele este sus pe cer, atunci sa cautati Curentul Sacru al Sunetului. În caldura amiezii, toate creaturile sunt nemiscate si cauta umbra. Îngerii Mamei Natura sunt tacuti pentru un moment. Atunci este timpul sa lasati Curentul Sacru al Sunetului sa patrunda în urechile voastre; caci el poate fi auzit numai în tacere. Gânditi-va la curentii ce se nasc în desert dupa o furtuna neasteptata, si sunetul vuind al apelor când se grabesc mai departe. Adevarat, aceasta este vocea lui Dumnezeu, daca nu stiati. Caci dupa cum este scris, la început a fost Sunetul, si Sunetul era cu Dumnezeu, si Sunetul era Dumnezeu: adevarat va spun, când ne nastem, venim pe lume cu sunetul lui Dumnezeu în urechi, precum si cu cântecul vastului cor al cerului, si cu cântecul sacru al stelelor în orbita lor fixa; Curentul Sacru al Sunetului este cel ce traverseaza bolta stelelor si împaratia fara sfârsit a Tatalui Ceresc. El este vesnic în urechile noastre, astfel ca nu îl auzim. Ascultati-l, atunci, în linistea amiezii; îmbaiati-va în el, si lasati ritmul muzicii lui Dumnezeu sa va bata în urechi pâna când deveniti una cu Curentul Sacru al Sunetului. Acesta este Sunetul ce a creat pamântul si lumea, si a înaltat muntii, si a pus stelele pe tronurile lor de glorie în cele mai înalte ceruri.
Si va veti îmbaia în Curentul Sunetului, si muzica apelor sale va curge peste voi; caci la începutul timpurilor astfel ne-am împartasit toti în Curentul Sacru al Sunetului ce a dat nastere întregii creatii. Si vuietul puternic al Curentului Sunetului va va umple întregul trup, si veti tremura înaintea puterii sale. Atunci inspirati adânc din îngerul Aerului, si deveniti însusi sunetul, ca Sacrul Curent al Sunetului sa va duca în nesfârsita împaratie a Tatalui Ceresc, acolo unde ritmul lumii se înalta si se coboara.
Si când întunericul închide cu delicatete ochii îngerilor Mamei Natura, atunci sa dormiti si voi, ca spiritul vostru sa îi poata însoti pe îngerii necunoscuti ai Tatalui Ceresc. Si în momentul de dinainte sa adormiti, atunci sa va gânditi la glorioasele si lucitoarele stele, albe, stralucitoare, departate si patrunzatoare. Caci gândurile voastre de pâna sa adormiti sunt ca arcul îndemânaticului arcas, ce trimite sageata unde vrea. Lasati-va gândurile de dinainte sa adormiti sa fie cu stelele; caci stelele sunt Lumina, si Tatal Ceresc este Lumina, chiar acea Lumina ce este de o mie de ori mai stralucitoare decât stralucirea a o mie de sori. Intrati în Curentul Luminii, în care chingile mortii îsi pot slabi strânsoarea pentru totdeauna, si eliberându-va de hotarele pamântului, urcati catre Curentul Sacru al Luminii prin aprinsa radiatie a stelelor, în împaratia fara de sfârsit a Tatalui Ceresc.
Întindeti-va aripile de lumina, si în ochiul gândurilor voastre, înaltati-va cu stelele în cele mai îndepartate bogatii ale cerului, unde nenumarati sori se aprind cu lumina. Caci la începutul timpurilor, Legea cea Sfânta a spus, sa fie Lumina, si fost Lumina. Si veti fi una cu ea, si puterea Curentului Sacru al Luminii va va umple întregul trup, si veti tremura înaintea puterii sale. Rostiti cuvântul “Lumina” când inspirati adânc din îngerul Aerului, si veti deveni însasi Lumina; si Sacrul Curent va va purta catre nesfârsita împaratie a Tatalui Ceresc, acolo pierzându-se în Eterna Mare de Lumina ce da nastere întregii creatii. Si una veti fi cu Curentul Sacru al Vietii, mereu înainte de a adormi în bratele Tatalui Ceresc.
Adevarat va spun, trupul vostru nu a fost facut doar pentru a respira, si a mânca, si a gândi, ci de asemenea a fost facut sa intre în Curentul Sacru al Vietii. Si urechile nu au fost facute doar sa auda cuvintele oamenilor, cântecul pasarilor, si muzica ploii ce cade, ci ele au fost facute si sa auda Sacrul Curent al Sunetului. Si ochii vostri nu au fost facuti doar pentru a vedea rasaritul si apusul soarelui, secerisul spicelor de grâu si cuvintele Sfintelor Scripturi, ci ei au fost facuti de asemenea sa vada Curentul Sacru al Luminii. Într-o zi trupul vostru se va întoarce la Mama Natura; chiar si urechile si ochii vostri, de asemenea. Dar Curentul Sacru al Vietii, Curentul Sacru al Sunetului, si Curentul Sacru al Luminii, acestea nu s-au nascut vreodata, si nu pot muri vreodata. Intrati în Curentii Sacri, chiar al Vietii, al Sunetului si al Luminii care v-au dat nastere, ca voi sa puteti ajunge în împaratia Tatalui Ceresc si sa deveniti una cu el, la fel cum râul se varsa în îndepartata mare.
Mai mult decât atât nu poate fi spus, caci Curentii Sacri va vor duce catre acel loc unde nu mai exista cuvinte, si nici chiar Sfintele Scripturi nu pot cuprinde tainele în ele.
Curentii Sacri

Last accessed pages

  1. Adjectivul in limba engleza - The adjective (24176)
  2. Caractere speciale - Entitati HTML (13005)
  3. Adaugare imagini in pagina (17724)
  4. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (190034)
  5. Triunghiuri cu CSS (751)

Popular pages this month

  1. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (1478)
  2. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (1222)
  3. Creare si editare pagini HTML (598)
  4. Coduri pt culori (481)
  5. Titluri, Paragrafe, Un nou rand, Linie orizontala (357)