Blog

O oglinda intr-un loc linistit, nestiut.
La un moment aceasta oglinda a inceput sa vada figuri de persoane pe suprafata ei.
Fiind atenta la fetele care veneau si treceau, a observat ca expresia lor pare diferita; unele triste, altele voioase, unele furioase, altele blajine, unele fericite, si tot asa. Cu compasiune si parere de rau fata de fetele care pareau nefericite, oglinda a observat ca starea ei se schimba in functie de cum erau figurile care veneau si treceau. Cand acestea erau triste la fel se simtea si ea, cand erau figuri cu expresie blanda, iubitoare, fericita ea se simtea bine, senina si linistita.
Cugetand la aceasta, oglinda dorea ca toate figurile sa fie luminoase si fericite, ca astfel sa fie si starea ei. Tot gandindu-se la asta, nu a mai fost atenta sa observe diferenta de expresii a figurilor care apareau pe suprafata ei, ci isi imagina cum ar fi sa fie mereu Fericire. Si s-a intamplat ceva pe care ea la numit Miracol, in timp ce isi imagina cum ar fi starea ei si fetele fericite, a trecut o figura care parea trista si aceea a devenit fericita.
Oglinda a crezut ca i s-a parut, apoi a mai trecut o persoana cu o expresie iubitoare si placuta care i-a dat o stare de pace si bucurie. Intre timp venea o alta figura cu o expresie cuprinsa de ganduri si teama, oglinda a vazut-o si incerca sa o observe blajin, sa nu se mai schimbe, ci sa-si mentina in constiinta starea de pace si fericire.
De data aceasta a observat clar ca acea figura a devenit linistita si voioasa.
Acum oglinda a cunoscut ca are puterea de asi mentine starea placuta si sa schimbe astfel si starea imaginilor in fete fericite. Astfel, nu s-a mai temut de efectul imaginilor asupra ei, ci de fiecare data se bucura ca le poate reflecta pace si le face fericite.
Locul in care era oglinda a fost cuprins de o lumina vie si a vazut ca erau si alte oglinzi din care se reflecta acea lumina. Ea a intrebat:
- Unde sunt figurile, si ce sunt acestea?
Lumina i-a raspuns:
- Acestia sunt fratii tai, una cu tine, asemeni tie. Ei te reflecta mereu pe tine. Figurile pe care credeai ca le vezi erau reflexii ale credintei tale ca ai avea diferite stari. Formele si starile diferite pe care le credeai au fost doar o iluzie, in adevar ele sunt numai lumina. Figurile nu erau cauza starilor tale, ci efectele ei, pe care le vedeai reflectate prin fratii tai.
Cand te-ai constientizat pe tine cu adevarat, starea in care te simti asa cum esti: linistita si fericita; perceptia s-a corectat deoarece vedeai mereu reflexia propriei tale stari.
Incercand sa faci figurile fericite, ti-ai vindecat credinta ta, revenind la ceea ce esti mereu, o oglinda linistita si senina. Asa ai fost si esti mereu, diferitele stari au fost doar o imaginatie, ca un vis; in adevar parerile de sine nu schimba ceea ce esti, si imaginile nu pot afecta oglinda.
- Dar, Cine esti?
- Eu sunt lumina din tine, Lumina Cunostintei care se reflecta in tine.
Oglinda Vie

Last accessed pages

  1. Triunghiuri cu CSS (748)
  2. Sufixele -ful, -less si -ness - ful, less and ness suffixes (16854)
  3. Numar Zile dintre doua date, zile din saptamana specificata (533)
  4. Verbe reflexive 1 (10344)
  5. Functii pentru tipuri de variabile si valori (939)

Popular pages this month

  1. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (1196)
  2. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (933)
  3. Coduri pt culori (684)
  4. Creare si editare pagini HTML (549)
  5. Conditional IF in Limba Engleza - Fraze Conditionale (503)