Blog

O tanara celula canceroasa care cauta sa cunoasca adevarul a ceea ce e, a auzit de la o alta celula varstica si inteleapta (de os) despre Dumnezeu (Mintea), Natura (corpul in care traiesc) si despre Ingeri (sistemul imunitar).
Aceasta îi spunea ca a invatat de la o celula Divina care e in legatura directa cu Mintea (o celula nervoasa), ca lumea in care s-au nascut e un trup, iar mintea are grija de fiecare celula dand-le intelegere si tot ce au nevoie direct prin natura trupului; iar celulele trebuie doar sa fie in armonie, pace si iubitoare cu tot ce e in jurul lor.
Daca o celula deviaza si comite greseli, Mintea trimite ingerii sa o corecteze, daca aceea va continua sa se opuna continund sa afecteze alte celule, mintea va trimite prin corp substante care sa o elimine pe ea si pe cei ca ea.
Inteleapta celula os mai spunea celei tinere:
- Tu care te-ai nascut din celule canceroase, care ucid si mananca alte celule (animale) fiindca asa au mostenit si nu stiu ce fac, tu sa stii ca din origine nu esti asa, te poti hrani natural si sanatos direct cu ce ne da corpul in care suntem, prin sange: vitamine, proteine, glucide, etc. (fructe, verdeturi, legume, din natura); sunt si mai bune si implinesti legea traind in pace si armonie cu celelate celule.
Te-ai nascut nu pentru a continua obiceiurile gresite ale parintilor, ci pentru a le corecta si a transmite invatatura si semenilor tai.
Tanara celula a inteles adevarul celor spuse, mintea ei s-a luminat si corectat, iar prin exemplu practic si invatatura la cei care intrebau a transmis semenilor si noilor tinere celule cunoasterea si corectarea stilului de viata.
Asa s-a intamplat minunea in corp, cancerul a fost vindecat de la sine, prin corectarea mintii si a stilului de viata iubitor cu tot ce e.

- Natura de a fi si tendinta mintii se transmite ca o unda si la mintea celor din corp.
- Mintea, la origine e pura, neprihanita si iubitoare fiindca Dumnezeu a creat-o. Luminata, cunoscand si traind Adevarul acesta, miracolul se produce.
Povestea unei celule canceroase

Last accessed pages

  1. Accentul si Pronuntia (26715)
  2. Gramatica limbii spaniole. Indrumator si prezentare generala (65124)
  3. Pronumele in limba engleza - Pronouns (52762)
  4. Editare, Modificare XML - E4X (1812)
  5. Nu am niciun motiv de manie sau de teama (116)

Popular pages this month

  1. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (1282)
  2. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (915)
  3. Creare si editare pagini HTML (466)
  4. Titluri, Paragrafe, Un nou rand, Linie orizontala (361)
  5. Gramatica limbii engleze - Prezentare Generala (309)