Curs de Miracole

A Doua Venire a lui Cristos, ca Dumnezeu desigur, nu este decat corectia greselilor si revenirea la sanatate mintala. Face parte din conditia care reda ce nu s-a pierdut nicicand si restabileste ce e adevarat in vecii vecilor. E invitatia adresata Cuvantului lui Dumnezeu sa ia locul iluziei; e bunavointa de-a lasa iertarea sa se astearna asupra tuturor lucrurilor fara exceptii si fara rezerve.
Tocmai caracterul atotcuprinzator al celei de-a Doua Veniri a lui Cristos ii permite sa imbratiseze lumea si sa te tina la adapost in sanul blandei ei sosiri, care cuprinde toate fapturile laolalta cu tine. Eliberarea pe care o aduce a Doua Venire nu are sfarsit, deoarece creatia lui Dumnezeu trebuie sa fie fara limite. Iertarea lumineaza calea celei de-a Doua Veniri, pentru ca se rasfrange asupra tuturor lucrurilor, privite ca tot unitar.
In acest fel, unitatea este recunoascuta in sfarsit.
A Doua Venire incheie lectiile pe care le da Spiritul Sfant, facand loc Judecatii de apoi, in care invatatura se incheie printr-un rezumat final, care se va extinde dincolo de el insusi si va ajunge pana la Dumnezeu. A Doua Venire e timpul in care toate mintile se pun in mainile lui Cristos, sa fie redate spiritului in numele adevaratei creatii si al Voii lui Dumnezeu.
A Doua Venire e singurul eveniment din timp pe care timpul insusi nu il poate afecta.
Caci fiecare dintre cei ce au venit sa moara sau vor veni sau sunt prezenti acum este la fel de liber de tot ce a faurit. Prin aceasta egalitate, Cristos e restabilit ca o singura Identitate, prin care Fiii lui Dumnezeu recunosc ca sunt cu totii unul singur.Iar Dumnezeu Tatal ii surade Fiului Sau, unica lui creatie si singura Lui bucurie.
Roaga-te ca a Doua Venire sa fie curand, dar nu te opri aici. Ea are nevoie de ochii si urechile tale, de mainile si picioarele tale. Are nevoie de vocea ta. Sa ne bucuram ca putem face Voia lui Dumnezeu si ne putem uni in Sfanta ei lumina. Priveste, Fiul lui Dumnezeu e una in noi si, prin El, putem ajunge la Iubirea Tatalui nostru.
Ce este a Doua Venire

Last accessed pages

  1. Verbe frazale din limba Engleza (36667)
  2. Substantive - Exercitii si teste engleza incepatori (34713)
  3. Coduri pt culori (56517)
  4. Prezentul simplu si continuu - Present Tense Simple and Continuous (134922)
  5. Prezent perfect si Prezent perfect continuu - Present perfect and Continuous (84195)

Popular pages this month

  1. Conditional IF in Limba Engleza - Fraze Conditionale (1295)
  2. Exercitii engleza - English Tests and exercises - Grammar (1226)
  3. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (1068)
  4. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (923)
  5. Gramatica limbii engleze - Prezentare Generala (829)