Curs de Miracole

77 - Am dreptul la miracole.

Eşti îndreptăţit la miracole ca urmare a ceea ce eşti. Vei primi miracole fiindcă Dumnezeu este ceea ce este. Şi vei oferi miracole fiindcă eşti una cu Dumnezeu. Iată, din nou, cât de simplă este mântuirea! Este, pur şi simplu, o afirmare a adevăratei tale Identităţi. Iată ce vom sărbători astăzi. Dreptul tău la miracole nu stă în iluziile pe care le ai despre tine. Nu depinde de vreo putere magică pe care ţi-ai atribuit-o, nici de vreunul din ritualurile pe care le-ai născocit. Este inerentă adevărului a ceea ce eşti.
Este implicită în ceea ce este Dumnezeu, Tatăl tău. A fost dată în crearea ta şi garantată de legile lui Dumnezeu.
Astăzi vom revendica miracolele care sunt dreptul tău, de vreme ce ele îţi aparţin. Ţi s-a făgăduit eliberarea deplină de lumea pe care ai făcut-o. Ai fost încredinţat că Împărăţia lui Dumnezeu este în tine şi nu poate fi pierdută niciodată. Nu cerem decât ce ne aparţine în adevăr. Totuşi, astăzi, ne vom încredinţa şi de faptul că nu ne vom mulţumi cu mai puţin.
În perioadele mai lungi de exersare, spune-ţi cu ochii închişi, cu deplină încredere că ceri numai ceea ce îţi aparţine de drept. Adu-ţi aminte şi că miracolele nu sunt luate niciodată de la unul, spre a fi date altuia, şi că, cerându-ţi drepturile, susţii drepturile tuturor.
Miracolele nu se supun legilor acestei lumi. Ele doar decurg din legile lui Dumnezeu.

După această fază introductivă, aşteaptă în linişte asigurarea că ţi s-a îndeplinit rugămintea. Ai cerut mântuirea lumii şi propria ta mântuire. Ai cerut să ţi se dea mijloacele prin care este realizată această mântuire. Nu se poate să nu ţi se dea confirmarea. Ceri doar să se facă Voia lui Dumnezeu. Cerând asta, nu ceri de fapt nimic.

Afirmi un fapt care nu poate fi negat. Sfântul Spirit nu poate decât să te asigure că ţi s-a îndeplinit rugămintea. Faptul pe care l-ai acceptat trebuie să fie un fapt real. Astăzi nu mai încape nici o îndoială şi incertitudine. În sfârşit, punem o întrebare adevărată. Răspunsul este o afirmaţie simplă a unui simplu fapt. Vei primi confirmarea pe care o cauţi.
Perioadele noastre mai scurte de exersare vor fi frecvente şi, de asemenea, vor fi închinate unui simplu fapt. Spune-ţi adesea:

"Am dreptul la miracole."

Cere-le oricând se iveşte vreo situaţie în care este nevoie de ele.
Vei recunoaşte aceste situaţii. Şi fiindcă te bazezi pe tine însuţi pentru a găsi miracolul, eşti pe deplin îndreptăţit să îl primeşti oricând îl ceri.
Mai ţine minte să nu te mulţumeşti decât cu răspunsul perfect. Dacă vei fi ispitit, spune-ţi imediat:

"Nu voi da miracolele pe resentimente. Vreau doar ceea ce îmi aparţine. Dumnezeu a stabilit miracolele ca dreptul meu."

Am dreptul la miracole

Last accessed pages

  1. Creare si editare pagini HTML (83186)
  2. Exercitii engleza - English Tests and exercises - Grammar (110239)
  3. Lectii audio-video de limba engleza (24012)
  4. Sufixele ful, less si nees - Test engleza (4568)
  5. AJAX cu JSON (839)

Popular pages this month

  1. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (1478)
  2. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (1222)
  3. Creare si editare pagini HTML (599)
  4. Coduri pt culori (481)
  5. Titluri, Paragrafe, Un nou rand, Linie orizontala (357)