Curs de Miracole

Astazi începe urmatoarea noastra recapitulare.
Ar putea sa-ti fie imposibil sa urmezi zi de zi si la fiecare ora a zilei formatul sugerat aici ca fiind optim. Învatarea nu va fi prejudiciata daca vei sari peste o perioada de exersare, fiindu-ti imposibil sa o faci la ora fixata. Nici nu este necesar sa faci eforturi excesive pentru a recupera numarul perioadelor ratate.
Ritualurile nu sunt în intentia noastra si ne-ar zadarnici scopul propus.
Învata sa discerni situatiile mai putin potrivite practicii de cel pe care tu le-ai urzit pentru a servi drept camuflaj pentru propria-ti rea vointa.
Acele perioade de exersare pe care le-ai pierdut pentru ca nu ai vrut sa le parcurgi, ar trebui întreprinse de îndata ce te-ai razgândit în privinta telului tau.
Dedica zilnic de doua ori câte cinci minute sau mai mult, daca preferi reflectarii asupra gândurilor desemnate. Citeste cu atentie ideile si comentariile corespunzatoare fiecarui exercitiu.
Reflecteaza apoi asupra lor, lasându-ti mintea sa le asocieze nevoilor tale, problemelor tale aparente si tuturor îngrijorarilor tale. Stocheaza-ti ideile în minte si las-o sa le foloseasca dupa cum gaseste ea de cuviinta.
Ai încredere, intelepciunea mintii îti va veni în ajutor. Da-i instructiunile necesare la început; apoi relaxeaza-te cu deplina încredere si lasa-ti mintea sa utilizeze gândurile pe care i le-ai daruit, precum ti-au fost daruite tie spre folosinta ei.

Subliniem aici cât de benefic va fi pentru tine sa dedici recapitularilor primele cinci minute ale zilei, precum si ultimele cinci minute înainte de a adormi. Daca nu este fezabil, încearca macar sa le împarti astfel încât sa întreprinzi una dimineata, iar cealalta chiar înainte de a merge la culcare.
Exercitiile de facut de-a lungul zilei sunt la fel de importante, daca nu chiar de o valoare si mai mare.
Încearca sa faci o recapitulare scurta, dar serioasa, a celor doua idei zilnice, la fiecare ora. Foloseste una din ele la începutul orei, iar pe cealalta, jumatate de ora mai târziu.
Nu e nevoie sa acorzi mai mult de un moment fiecareia. Repet-o si lasa-ti mintea sa se odihneasca o clipa în tacere si pace. Apoi ocupa-te de celelalte treburi, însa încearca sa duci gândul cu tine si lasa-l sa-ti slujeasca ca sa mentii pacea si pe parcursul zilei.
Daca începi sa sovai, gândeste-te din nou la idee. Încearca deci sa-l duci cu tine în toate treburile zilei.

Tema recapitulativa a fiecarei zile se va încheia cu afirmarea, înca o data, a gândului de repetat la fiecare ora precum si a celui de la jumatatea orei. Nu uita de ele.

De recapitulat dimineaţa şi seara:

91 - Miracolele se văd în lumină

"Nu pot vedea în întuneric. Fie ca lumina Sfinţeniei şi adevărului să-mi lumineze mintea, Şi fie ca eu să pot vedea inocenţa lăuntrică."

92 - Miracolele se văd în lumină iar lumina şi puterea sunt una

"Văd datorită puterii, care este darul lui Dumnezeu pentru mine. Slăbiciunea mea este negura pe care darul Său o risipeşte, Dându-mi puterea Sa spre a-i lua locul."
La ora fixă:
"Miracolele se văd în lumină."

Peste jumătate de oră:
"Miracolele se văd în lumină, iar lumina şi puterea sunt una."
Lectia 111, Recapitulare 91-92

Last accessed pages

  1. Creare si editare pagini HTML (83936)
  2. Alphabet and Pronunciation - Alfabetul si pronuntia in limba engleza (59019)
  3. Verbe frazale din limba Engleza (39660)
  4. Creare documente PDF cu PHP si FPDF (1219)
  5. Butoane pentru link-uri folosind o singura imagine si CSS (2816)

Popular pages this month

  1. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (1301)
  2. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (998)
  3. Creare si editare pagini HTML (474)
  4. Titluri, Paragrafe, Un nou rand, Linie orizontala (367)
  5. Gramatica limbii engleze - Prezentare Generala (334)