Curs de Miracole

365 - Aceasta clipa sfanta vreau sa Ti-o dau Tie. Preia Tu conducerea. Caci vreau sa Te urmez, sigur ca indrumarea Ta imi aduce pace.

Si, daca am nevoie de un cuvant de ajutor, El mi-l va da. Daca am nevoie de un gand, mi-l va da si pe acesta. Iar daca am nevoie doar de liniste si de o minte senina si deschisa, acestea sunt darurile pe care le voi primi de la El. Lui Ii revine conducerea, la cerinta mea. Si ma va auzi si imi va raspunde, pentru ca vorbeste pentru Dumnezeu Tatal meu si sfantul Sau Fiu.

Din Epilog

Cursul acesta e un inceput, nu un sfarsit. Prietenul tau merge cu tine. Nu esti singur.
Niciunul dintre cei ce Il cheama intr-ajutor nu poate sa cheme in zadar. Indiferent ce te supara, fii sigur ca El are raspunsul si ti-l va da bucuros, daca recurgi la El si I-l ceri. Nu va refuza sa iti dea toate raspunsurile de care ai nevoie pentru orice pare sa te supere. Certitudinea Lui este a ta. Nu trebuie decat sa I-o ceri si ti se va da.
Nu ti se mai traseaza lectii concrete, pentru ca nu mai e nevoie de ele. De aici inainte sa nu asculti decat Vocea pentru Dumnezeu si pentru Sinele tau cand te retragi din lume, sa cauti in schimb realitatea. El iti va dirija eforturile, spunandu-ti exact ce sa faci, cum sa iti dirijezi mintea si cand sa vii in liniste la El, cerandu-I indrumarea sigura si Cuvantul cert. Al Lui este Cuvantul pe care l-ai ales sa fie al tau.
Acum mergi cu El, increzator ca El ca stii ca stii incotro sa te indrepti, sigur ca El de felul in care trebuie sa inaintezi, convins ca El de scop si de sosirea cu bine la final.
Ii incredintam Lui caile noastre si spunem "Amin".
In pace vom continua sa mergem pe calea Lui si Ii vom incredinta Lui lucrurile toate.
Iubirea Lui te invaluie si poti fi sigur de un lucru:

Nu te voi lasa nemangaiat niciodata.

Lectia 365

Last accessed pages

  1. Gramatica limbii engleze - Prezentare Generala (170015)
  2. Data si Ora in engleza - Date and Time (16669)
  3. Curs si Tutoriale Ajax (75542)
  4. Trecut perfect si Trecutul perfect continuu - Past perfect and Continuous (44170)
  5. Blog si Cugetari Personale (74489)

Popular pages this month

  1. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (2339)
  2. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (1803)
  3. Curs si Tutoriale JavaScript (1728)
  4. Curs CSS Online Tutoriale CSS3 (1689)
  5. Curs PHP MySQL, Tutoriale si Scripturi PHP (1671)