Curs de Miracole

Cuprins LectiiRecapitulare Lectiile 91-110

Astazi începe urmatoarea noastra recapitulare, a lectiilor de la 91 la 110. Vom recapitula zilnic câte doua lectii. Aceste perioade de exersare prezinta un format special, pe care este recomandabil sa-l urmezi cât mai îndeaproape.
Întelegem, desigur, ca ar putea sa-ti fie imposibil sa urmezi zi de zi si la fiecare ora a zilei formatul sugerat aici ca fiind optim. Învatarea nu va fi prejudiciata daca vei sari peste o perioada de exersare, fiindu-ti imposibil sa o faci la ora fixata. Nici nu este necesar sa faci eforturi excesive pentru a recupera numarul perioadelor ratate.
Ritualurile nu sunt în intentia noastra si ne-ar zadarnici scopul propus.
Învata sa discerni situatiile mai putin potrivite practicii de cel pe care tu le-ai urzit pentru a servi drept camuflaj pentru propria-ti rea vointa.
Acele perioade de exersare pe care le-ai pierdut pentru ca, dintr-un motiv sau altul, nu ai vrut sa le parcurgi, ar trebui întreprinse de îndata ce te-ai razgândit în privinta telului tau.
Dedica zilnic de doua ori câte cinci minute sau mai mult, daca preferi reflectarii asupra gândurilor desemnate. Citeste cu atentie ideile si comentariile corespunzatoare fiecarui exercitiu.
Reflecteaza apoi asupra lor, lasându-ti mintea sa le asocieze nevoilor tale, problemelor tale aparente si tuturor îngrijorarilor tale. Stocheaza-ti ideile în minte si las-o sa le foloseasca dupa cum gaseste ea de cuviinta.
Ai încredere ca în aceste recapitulari mijloacele pe care le foloseste Sfântul Spirit nu vor da gres. Întelepciunea mintii îti va veni în ajutor. Da-i instructiunile necesare la început; apoi relaxeaza-te cu deplina încredere si lasa-ti mintea sa utilizeze gândurile pe care i le-ai daruit, precum ti-au fost daruite tie spre folosinta ei.
Ti-au fost daruite cu deplina încredere; cu încredintarea deplina ca le vei folosi cum se cuvine.
Ofera-le mintii tale cu aceeasi încredere, încredintare si credinta. Ea nu va da gres.
Subliniem aici cât de benefic va fi pentru tine sa dedici recapitularilor primele cinci minute ale zilei, precum si ultimele cinci minute înainte de a adormi. Daca nu este fezabil, încearca macar sa le împarti astfel încât sa întreprinzi una dimineata, iar cealalta chiar înainte de a merge la culcare.
Exercitiile de facut de-a lungul zilei sunt la fel de importante, daca nu chiar de o valoare si mai mare.
Încearca sa faci o recapitulare scurta, dar serioasa, a celor doua idei zilnice, la fiecare ora. Foloseste una din ele la începutul orei, iar pe cealalta, jumatate de ora mai târziu.
Nu e nevoie sa acorzi mai mult de un moment fiecareia. Repet-o si lasa-ti mintea sa se odihneasca o clipa în tacere si pace. Apoi ocupa-te de celelalte treburi, însa încearca sa duci gândul cu tine si lasa-l sa-ti slujeasca ca sa mentii pacea si pe parcursul zilei.
Daca începi sa sovai, gândeste-te din nou la idee.
Încearca deci sa-l duci cu tine în toate treburile zilei, facându-le pe acestea sfinte, vrednice de Fiul lui Dumnezeu, placute lui Dumnezeu si Sinelui tau.
Tema recapitulativa a fiecarei zile se va încheia cu afirmarea, înca o data, a gândului de repetat la fiecare ora precum si a celui de la jumatatea orei. Nu uita de ele.

Cuprins Recapitulâri

Exercitii zilnice pentru studenti, 91-120

Last accessed pages

  1. Prezentul continuu - Exercitii si teste incepatori (36750)
  2. Adverbele in limba engleza - Adverbs (31858)
  3. Libertatea creatiei o fagaduieste pe a mea (30)
  4. Trecut perfect si Trecutul perfect continuu - Past perfect and Continuous (56526)
  5. Coduri pt culori (66026)

Popular pages this month

  1. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (698)
  2. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (539)
  3. Coduri pt culori (454)
  4. Creare si editare pagini HTML (358)
  5. Conditional IF in Limba Engleza - Fraze Conditionale (336)