Curs de Miracole

63 - Lumina lumii aduce pace fiecărei minţi prin iertarea mea.

Cât de sfânt eşti tu, care ai puterea de a aduce pace fiecărei minţi! Cât de binecuvântat eşti tu, care poţi învăţa să recunoşti mijlocul care va permite acestui lucru să se înfăptuiască prin tine! Ce alt rost ai putea avea, care să-ţi aducă o mai mare fericire? Cu o astfel de funcţie, eşti, într-adevăr, lumina lumii. Fiul lui Dumnezeu îşi aşteaptă de la tine ispăşirea. Tu îi dăruieşti mântuirea ta, căci îţi aparţine. Nu accepta vreun rost banal ori vreo dorinţă fără sens în locul ei, căci, astfel îţi vei uita funcţia şi-l vei lăsa în iad pe Fiul lui Dumnezeu. Nu ţi se cere un lucru oarecare. Ţi se cere să accepţi mântuirea, pentru ca, aparţinându-ţi, să o poţi dărui, la rândul tău.
Recunoscând importanţa acestei funcţii, vom fi fericiţi să ne-o reamintim foarte des astăzi.
Vom începe ziua luând cunoştinţă de ea şi vom încheia ziua cu gândul la ea. Iar, de-a lungul zilei, vom repeta cât putem de des:

"Lumina lumii aduce pace fiecărei minţi prin iertarea mea. Eu sunt mijlocul pe care Dumnezeu l-a desemnat pentru mântuirea lumii."

Închiderea ochilor îţi va uşura, poate, venirea gândurilor pertinente în timpul perioadei de un minut sau două pe care ar trebui să o dedici reflectării asupra celor de mai sus.
Să nu stai însă să aştepţi o astfel de ocazie. Nu trebuie pierdută nici o şansă de a-ţi întări ideea de astăzi. Adu-ţi aminte că Fiul lui Dumnezeu îşi aşteaptă de la tine mântuirea. Şi cine altul, dacă nu Sinele tău, trebuie să fie Fiul Său?
Lumina lumii aduce pace prin iertarea mea

Last accessed pages

  1. Creare Foi de Stil (3205)
  2. Sufixele -ful, -less si -ness - ful, less and ness suffixes (16817)
  3. Utilizare Functii si Parametri lor (3212)
  4. Coduri si Functii JavaScript (3567)
  5. Cursuri Limba Italiana (6269)

Popular pages this month

  1. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (693)
  2. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (539)
  3. Coduri pt culori (452)
  4. Creare si editare pagini HTML (358)
  5. Conditional IF in Limba Engleza - Fraze Conditionale (336)