Curs de Miracole

80 - Să recunosc că problemele mi-au fost rezolvate.

Dacă binevoieşti să-ţi recunoşti problemele, vei recunoaşte faptul că nu ai probleme.
Unicei tale probleme centrale i s-a răspuns, iar altă problemă nu ai. Prin urmare, trebuie să fii împăcat. Mântuirea depinde aşadar de recunoaşterea acestei unice probleme şi de înţelegerea faptului că ea a şi fost rezolvată. O singură problemă, o singură soluţie.
Mântuirea s-a realizat. Eliberarea de tot conflictul îţi aparţine. Acceptă faptul acesta şi eşti gata să îţi ocupi locul de drept în planul de mântuire al lui Dumnezeu.

Unica ta problemă a fost rezolvată! Repetă mereu astăzi gândul acesta în sinea ta, cuprins de recunoştinţă şi convingere. Ţi-ai recunoscut unica problemă, deschizând astfel calea Sfântului Spirit spre a-ţi da răspunsul lui Dumnezeu.

Ai lăsat deoparte amăgirea şi ai văzut lumina adevărului. Ai acceptat mântuirea pentru tine, aducând problema la răspuns. Şi poţi recunoaşte răspunsul, întrucât problema a fost identificată. Astăzi eşti îndreptăţit la pace. O problemă care a fost rezolvată nu te mai poate îngrijora. Fii atent să nu uiţi că toate problemele sunt una şi aceeaşi.

O singură problemă, o singură soluţie. Acceptă pacea pe care o aduce această simplă afirmaţie.
În perioadele de exersare de mai lungă durată de astăzi vom revendica pacea care trebuie să fie a noastră, odată ce problema şi răspunsul au fost reunite.

Problema trebuie să fi dispărut, pentru că răspunsul lui Dumnezeu nu poate da greş.
Odată ce ai recunoscut una, ai recunoscut-o şi pe cealaltă. Soluţia e parte din problemă. Ţi s-a răspuns şi ai acceptat răspunsul. Eşti mântuit. Lasă acum să ţi se dea pacea pe care ţi-o aduce acceptarea ta. Închide-ţi ochii şi primeşte-ţi răsplata.
Recunoaşte că problemele tale au fost rezolvate. Recunoaşte că ai ieşit din conflict; eşti liber şi împăcat. Mai presus de toate, reaminteşte-ţi că ai o singură problemă şi că problema are o singură soluţie. Aici se află simplitatea mântuirii. De aceea, reuşita ei este garantată.
Confirmă-ţi astăzi deseori că problemele tale au fost rezolvate. Repetă ideea cu profundă convingere, cât mai des posibil. Şi, mai ales, nu uita să aplici ideea de azi la orice problemă specifică care ar putea să se ivească. Spune imediat:

"Să recunosc că această problemă s-a rezolvat."


Astăzi să fim hotărâţi să nu acumulăm resentimente. Să fim hotărâţi să recunoaştem că suntem eliberaţi de probleme care nu există. Mijlocul: simpla onestitate. Nu te amăgi în privinţa conţinutului problemei, şi vei recunoaşte, în mod necesar, că problema a fost rezolvată.
Să recunosc că problemele mi-au fost rezolvate

Last accessed pages

  1. Node.js - Lectia de inceput, instalare (1893)
  2. Data si ora - Exercitii incepatori (7991)
  3. Curs complet de limba engleza, incepatori (14112)
  4. Lectii audio-video de limba engleza (24078)
  5. Cursuri limba engleza gratuite si lectii online (62058)

Popular pages this month

  1. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (1301)
  2. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (998)
  3. Creare si editare pagini HTML (474)
  4. Titluri, Paragrafe, Un nou rand, Linie orizontala (367)
  5. Gramatica limbii engleze - Prezentare Generala (334)