Curs de Miracole

106 - Fie ca eu să tac şi să ascult adevărul.

Dacă vei lăsa deoparte vocea eului, oricât de tare ar părea săi fie chemarea; dacă nu-i vei accepta darurile meschine, care nu-ţi oferă nimic din ceea ce vrei cu adevărat; dacă vei asculta cu o minte deschisă, care nu pretinde că ţi-a spus ce înseamnă mântuire; atunci vei auzi Vocea preaputernică a adevărului, liniştită în puterea Ei, puternică în liniştea Ei şi pe deplin sigură în mesajele Sale.
Ascultă, şi auzi-L pe Tatăl tău vorbindu-ţi prin Vocea rânduită de El, care reduce la tăcere vocile tulburătoare ale absurdului şi arată calea către pace celor ce nu pot vedea.
Nu te lăsa amăgit de vocile celor morţi, care îţi spun că au dat de sursa vieţii şi ţi-o oferă spre crezare. Nu le da atenţie, ci ascultă adevărul. Nu-ţi fie teamă astăzi să ocoleşti vocile lumii. Treci, cu pas uşor, pe lângă şi dincolo de persuasiunile lor lipsite de sens.
Nu le asculta. Fii astăzi liniştit şi ascultă adevărul.
Treci peste toate lucrurile care nu vorbesc despre Cel într-ale cărui mâini ţi se află fericirea, întinse spre tine într-un gest de bunvenit şi iubire. Ascultă-L numai pe El astăzi şi nu mai întârzia să ajungi la El.
Astăzi s-a împlinit făgăduinţa Cuvântului lui Dumnezeu. Ascultă şi stai în tăcere. El vrea să-ţi vorbească. Aduce cu Sine miracole de mii de ori mai fericite şi minunate decât cele pe care le-ai visat sau ţi le-ai dorit vreodată în visurile tale. Miracolele Sale sunt adevărate. Ele nu se vor ofili atunci când visarea se sfârşeşte. Dimpotrivă, ele vor pune capăt visului şi vor dăinui mereu, căci pornesc de la Dumnezeu către Fiu Său preaiubit, al cărui celălalt nume eşti tu.
Pregăteşte-te astăzi pentru miracole. Îngăduie ca astăzi să se împlinească străvechea făgăduinţă a Tatălui faţă de tine şi toţi fraţii tăi.
Fie ca astăzi să-L auzi şi să asculţi Cuvântul care ridică vălul întins asupra Pământului şi care îi trezeşte pe toţi cei care dorm şi nu pot vedea. Dumnezeu îi cheamă prin tine. El are nevoie de vocea ta ca să le vorbească, căci cine altul poate ajunge la Fiul lui Dumnezeu decât Tatăl Său, chemându-l prin Sinele care este al tău? Auzi-L astăzi şi oferă-I vocea ta ca să vorbească mulţimilor care aşteaptă să audă Cuvântul pe care El îl va rosti astăzi. Fii gata pentru mântuire. Este aici şi-ţi va fi dăruită astăzi. Şi îţi vei afla funcţia de la Cel care a ales-o pentru tine în numele Tatălui tău. Ascultă astăzi, şi vei auzi o Voce care, răsunând prin tine, va răsuna prin toată lumea. Aducătorul tuturor miracolelor are nevoie ca tu să le primeşti mai întâi, devenind astfel dătătorul bucuros a ceea ce ai primit.
Astfel începe mântuirea, şi tot astfel ia sfârşit; atunci când totul este al tău şi tu vei fi dăruit totul, toate îţi vor rămâne pentru totdeauna. Astfel lecţia a fost învăţată. Astăzi vom exersa a dărui, dar nu aşa cum înţelegi tu dăruirea acum, ci cum este ea de fapt.
Exerciţiile de fiecare oră vor trebui să înceapă cu această întrebare pentru luminarea ta:

"Voi fi liniştit şi voi asculta adevărul. Ce înseamnă a da şi a primi?"


Întreabă şi aşteaptă un răspuns. Răspunsul la această întrebare aşteaptă de multă vreme să fie primit de tine. Acest răspuns va inaugura serviciul pentru care ai venit, care va elibera lumea de ideea că a dărui este un fel de a pierde. Şi astfel lumea va fi gata să înţeleagă şi să dobândească.
Fii liniştit şi ascultă astăzi adevărul. La fiecare cinci minute petrecute în ascultare, o mie de minţi se vor deschide adevărului şi vor auzi Cuvântul sfânt auzit de tine.
Iar cu trecerea fiecărui ceas vei izbăvi altele o mie dintre acele minţi care-şi acordă răgazul pentru a cere să li se dăruiască adevărul, împreună cu tine.
Astăzi, Dumnezeu îşi ţine Cuvântul Său sfânt prin faptul că îl primeşti ca să-l dai mai departe şi, învăţând de la El ce înseamnă a dărui şi a dobândi, poţi, la rândul tău, să demonstrezi lumii cele învăţate de tine.
Nu uita astăzi să-ţi întăreşti hotărârea de a auzi şi primi Cuvântul prin intermediul acestui memento, pe care să ţi-l adresezi cât mai des cu putinţă:

"Să fiu liniştit şi să ascult adevărul. Astăzi sunt mesagerul lui Dumnezeu.
Fiindcă vocea mea este Vocea Lui, pentru a dărui ce primesc."

Tac să ascult adevărul

Last accessed pages

  1. Data si ora - Exercitii incepatori (7991)
  2. Curs complet de limba engleza, incepatori (14112)
  3. Lectii audio-video de limba engleza (24078)
  4. Cursuri limba engleza gratuite si lectii online (62058)
  5. Sufixele -ful, -less si -ness - ful, less and ness suffixes (17078)

Popular pages this month

  1. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (1301)
  2. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (998)
  3. Creare si editare pagini HTML (474)
  4. Titluri, Paragrafe, Un nou rand, Linie orizontala (367)
  5. Gramatica limbii engleze - Prezentare Generala (334)