Curs de Miracole

75 - A venit lumina.

A venit lumina. Eşti vindecat şi poţi vindeca. A venit lumina. Eşti mântuit şi poţi mântui. Eşti împăcat şi aduci cu tine pacea, oriunde mergi. Au dispărut întunericul şi zbuciumul şi moartea. A venit lumina.
Astăzi sărbătorim finalul fericit al lungului tău vis, visul dezastrului. Nu mai există acum vise întunecate. A venit lumina. Astăzi începe vremea luminii pentru tine şi pentru oricine. E o eră nouă, în care se naşte o lume nouă. Cea veche, trecând, n-a lăsat nici o urmă asupra ei. Astăzi vedem o lume diferită, căci a venit lumina.
Exerciţiile noastre pentru astăzi vor fi pline de fericire; în ele vom încerca să aducem mulţumire pentru trecerea celor vechi şi începutul noului. Nici o umbră nu rămâne să ne umbrească vederea şi să ascundă lumea pe care ne-o oferă iertarea. Astăzi vom accepta lumea nouă drept ceea ce vrem să vedem. Ni se va da ceea ce dorim. Voim să vedem lumina; lumina a venit.
Perioadele noastre mai lungi de exersare vor fi dedicate cuprinderii cu privirea a lumii pe care ne-o arată iertarea noastră. Aceasta şi numai aceasta vrem să vedem. Rostul nostru, care este unul singur, face ca ţelul să fie inevitabil. Astăzi, lumea reală se înalţă în faţa noastră cuprinsă de bucuria de a fi văzută, în sfârşit. Acum că lumina a venit văzul ne este dăruit. Nu vrem să vedem astăzi umbra ego-ului aruncată asupra lumii.
Vedem lumina şi în ea vedem reflectarea Cerului întinzându-se peste lume.
Începe perioadele mai lungi de exersare, spunându-ţi vestea cea bună a eliberării tale:

"A venit lumina.Am iertat lumea."

Astăzi nu zăbovi asupra trecutului. Păstrează-ţi mintea complet deschisă, spălată de toate ideile trecute şi curăţită de fiecare concept pe care l-ai făurit. Astăzi ai iertat lumea. O poţi privi acum ca şi când n-ai mai fi văzut-o niciodată. Încă nu ştii cum arată.
Pur şi simplu, aştepţi să-ţi fie arătată. În timp ce aştepţi, repetă de câteva ori, rar şi cu desăvârşită răbdare:

"A venit lumina. Am iertat lumea."

Dă-ţi seama de faptul că iertarea te îndreptăţeşte la viziune. Înţelege că Sfântul Spirit nu întârzie niciodată să dea harul văzului celui ce iartă. El nu va întârzia să ţi-l dea acum.
Ai iertat lumea. Sfântul Spirit va fi cu tine în timp ce priveşti şi aştepţi. El îţi va arăta ceea ce vede viziunea adevărată. Aşa Îi este Voia, iar tu I te-ai alăturat. Aşteptă-L cu răbdare. Va fi acolo. A venit lumina. Ai iertat lumea.
Spune-I Lui că ştii că nu poţi da greş, deoarece ai încredere în El. Iar ţie spune-ţi că aştepţi în deplină certitudine să priveşti lumea pe care ţi-a promis-o El. De acum înainte vei vedea altfel. Astăzi a venit lumina. Şi vei vedea lumea care ţi-a fost făgăduită de când a început timpul şi în care sfârşitul timpului este chezăşuit.
Şi perioadele mai scurte de exersare vor fi bucuroase aduceri aminte ale eliberării tale.
Reaminteşte-ţi, aproximativ la fiecare sfert de oră, că astăzi este o zi de sărbătoare specială. Adu mulţumiri Graţiei lui Dumnezeu. Aprinde-ţi bucuria în puterea iertării de a-ţi vindeca vederea total. Fii încrezător că în această zi se află un nou început. De vreme ce bezna trecutului nu-ţi mai apasă ochii, nu se poate să nu vezi. Iar ceea ce vezi va fi atât de binevenit, încât vei extinde mereu cu drag această zi.
Spune, deci:

"A venit lumina. Am iertat lumea."


Dacă cumva vei fi ispitit, spune oricui pare să te tragă înapoi în întuneric:

"A venit lumina. Te-am iertat."


Dedicăm această zi seninătăţii în care Dumnezeu ar vrea să te ştie. Păstreaz-o în conştienţa ta şi vezi-o pretutindeni, acum când sărbătorim începutul viziunii tale şi al vederii lumii reale, care a venit să înlocuiască lumea neiertată pe care ai crezut-o reală.
A venit lumina

Last accessed pages

  1. Genul substantivelor 2 (6643)
  2. Verbe neregulate (4942)
  3. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (264294)
  4. Teste spaniola - Tests y ejercicios de Español - Gramática (26072)
  5. Cursuri limba engleza gratuite si lectii online (62028)

Popular pages this month

  1. Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5 (1282)
  2. Cursuri si Tutoriale: Engleza, Spaniola, HTML, CSS, Php-Mysql, JavaScript, Ajax (918)
  3. Creare si editare pagini HTML (466)
  4. Titluri, Paragrafe, Un nou rand, Linie orizontala (361)
  5. Gramatica limbii engleze - Prezentare Generala (309)