Actualizare site cat mai des in cache la Google

Search Engine Optimization, discutii, tehnici legate de optimizare si indexare site web in motoarele de cautare, Google, Yahoo, Bing.
Avatar utilizator
trif
Mesaje: 500

Actualizare site cat mai des in cache la Google

salut, cum fac si unde trebuie sa intru ca motorul google sa imi faca o revizuire in fiecare zi sau la cateva ore la site-ul meu.
De exemplu, sunt anumite site-uri de stiri care daca le verific imi arata sunt verificate repede si au un "ultim cache" foarte recent chiar in ziua actuala, asa ca la mine pe site ultimul este pe 13 Mai si asta nu prea este bine ca incerc sa il fac cat mai actual.
Sper ca ati inteles. astept raspuns. cu stima trif
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Din cate stiu, rata de indexare /actualizare in cache a unei pagini depinde de algoritmul de la google, care tine cont de mai multi factori, cum ar fi: cat de des actualizezi si adaugi pagini noi, cat de des si de cati vizitatori e accesat site-ul din cautarile pe google, numarul de pagini indexate, si altele stiute de ei.
Era inainte la Setings in Web Master Tools o setare ca sa maresti numarul de pagini din site accesate de google pe zi, dar asta nu garanta si indexarea sau actualizarea in cache. Acum, dupa ultimile modificari in panoul Web Master Tools vad ca au scos acea setare, probabil ca s rata de acces sa fie determinata de algoritmul lor.
Vezi si articolul de la pagina https://support.google.com/webmasters/b ... swer=48620 , e in engleza.

Subiecte similare