salut, cum fac si unde trebuie sa intru ca motorul google sa imi faca o revizuire in fiecare zi sau la cateva ore la site-ul meu.
De exemplu, sunt anumite site-uri de stiri care daca le verific imi arata sunt verificate repede si au un "ultim cache" foarte recent chiar in ziua actuala, asa ca la mine pe site ultimul este pe 13 Mai si asta nu prea este bine ca incerc sa il fac cat mai actual.
Sper ca ati inteles. astept raspuns. cu stima trif
Actualizare site cat mai des in cache la Google
-
Actualizare site cat mai des in cache la Google
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
MarPlo
Salut
Din cate stiu, rata de indexare /actualizare in cache a unei pagini depinde de algoritmul de la google, care tine cont de mai multi factori, cum ar fi: cat de des actualizezi si adaugi pagini noi, cat de des si de cati vizitatori e accesat site-ul din cautarile pe google, numarul de pagini indexate, si altele stiute de ei.
Era inainte la Setings in Web Master Tools o setare ca sa maresti numarul de pagini din site accesate de google pe zi, dar asta nu garanta si indexarea sau actualizarea in cache. Acum, dupa ultimile modificari in panoul Web Master Tools vad ca au scos acea setare, probabil ca s rata de acces sa fie determinata de algoritmul lor.
Vezi si articolul de la pagina https://support.google.com/webmasters/b ... swer=48620 , e in engleza.
Din cate stiu, rata de indexare /actualizare in cache a unei pagini depinde de algoritmul de la google, care tine cont de mai multi factori, cum ar fi: cat de des actualizezi si adaugi pagini noi, cat de des si de cati vizitatori e accesat site-ul din cautarile pe google, numarul de pagini indexate, si altele stiute de ei.
Era inainte la Setings in Web Master Tools o setare ca sa maresti numarul de pagini din site accesate de google pe zi, dar asta nu garanta si indexarea sau actualizarea in cache. Acum, dupa ultimile modificari in panoul Web Master Tools vad ca au scos acea setare, probabil ca s rata de acces sa fie determinata de algoritmul lor.
Vezi si articolul de la pagina https://support.google.com/webmasters/b ... swer=48620 , e in engleza.
Subiecte similare
-
Indexare pagini din site pe Google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Salut.Ultimul mesaj
Am un site lansat de cateva luni. Trafic cam micut - dar nu asta conteaza, ca tot ce postez pe site distribui pe un grup ....
Ideea este ca...
Daca ai rezolvat in cadrul site-ului tau, problemele enuntate mai sus, atunci intradevar poti sa treci la pasul urmator (dar iti reamintesc, un site... -
Eliminare site inexistent din căutare google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Dacă un site nu mai exista, in cât timp (aproximativ) acel site nu va mai exista în căutările pe google ?Ultimul mesaj
Salut
Dupa parerea mea, depinde cat de des sunt indexate pentru cache paginile acelui site. Iar asta depinde de link-urile externe, de pe alte... -
Acceptare site clona in Google Adsense
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Am cumparat in urma cu o luna un site (nu include si domeniul) ce era inscris in programul google adsense, site-ul acela nu mai exista, desi in...Ultimul mesaj
Siteul tau gen socializare /Facebook asa cum il ai nu ofera un continut relevant; de fapt, paginile principale sunt de profiluri, nu au un continut... -
probleme browser afisare imagine din cache
Server - htaccess - Gazduire Web
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Am un script de upload imagine + resize.Totul merge perfect pana dau sa vad poza. Pe servar se uploadeaza poza noua si se sterge cea veche....
Salut,
Asa functioneaza browserele, ca sa eficientizeze incarcarea pagnii si traficul cu serverul, preia din cache fisierele care nu au timpul de... -
Experiment Google distractiv, creează o operă vocală în browser
Divertisment si Jocuri
Laboratorul de artă și cultură Google a lansat un experiment de browser în colaborare cu David Li. Blob Opera pune la dispoziția dumneavoastră patru...
-
Meta tag-uri importante in site
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Sunt la inceput de creare a unui website si ma intrebat ce tag-uri se scriu in partea de head a unei pagini, presupun ca aceste randuri sunt...Ultimul mesaj
Multumesc pentru raspuns!
Asa voi face :) ... :D