Adaugare imagini in mysql
-
Adaugare imagini in mysql
salut!Va rog sa imi spuneti si mie codul necesar pentru a adauga o imagine in baza de date , multumesc!
MarPlo
In general se pun fisierele cu imaginile intr-un director pe server, iar in baza de date se adauga doar calea (adresa si numele) catre fisierul cu imaginea pe server.
Dar daca vrei sa adaugi imaginea (tot codul ei) in mysql, coloana in care adaugi trebuie sa fie de tip BLOB.
De ex.:
apoi, cu file_get_contents('adr_imagine') se preia datele fisierului cu imaginea, intr-o $variabila. Cu INSERT se adauga in mysql datele din acea variabila.
Dar daca vrei sa adaugi imaginea (tot codul ei) in mysql, coloana in care adaugi trebuie sa fie de tip BLOB.
De ex.:
Cod: Selectaţi tot
CREATE TABLE `files` (id INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, imgs BLOB)
Cod: Selectaţi tot
$img = file_get_contents('adresa_imagine');
$sql = "INSERT INTO `nume_tabel` (col_imgs) VALUES ('$img')";
// ,...
Subiecte similare
- Imagini Slider bootstrap
HTML - XHTML - CSS Salutare,
de curand am cumparat un template de pe teamforest pe care l-am pus pe perlamuntilor.ro ideea e ca ma bate rau bootstrapul asta.
Cum... - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...