Salut,
Am o functie ajax in agina curenta, pe care o trimit cu parametrul id_cheie sa extraga un un set de inregistrari (array) din BD. La success: console.log(msg); imi afiseaza pagina intreaga. Stiu ca ajax asa lucreaza, dar cum rezolv sa-mi afiseze (intr-un div deja definit) numai array-ul extras, pe care apoi sa-l pot prelucra in Javascript? Multumesc.
ajax returneaza pagina intreaga
-
ajax returneaza pagina intreaga
MarPlo
Salut
Ajax primeste ceea ce scriptul de pe server returneaza la acea apelare.
Ca sa ai in ajax doar acel array, in php il transformi in JSON (cu: json_encode($array);), iar la acea apelare ajax aplici "echo" la acel json-array; doar la acela faci output, fara alte date.
Sirul json primit in ajax se transforma pt. utilizare in javascript cu: JSON.parse(sir_json);.
Ajax primeste ceea ce scriptul de pe server returneaza la acea apelare.
Ca sa ai in ajax doar acel array, in php il transformi in JSON (cu: json_encode($array);), iar la acea apelare ajax aplici "echo" la acel json-array; doar la acela faci output, fara alte date.
Sirul json primit in ajax se transforma pt. utilizare in javascript cu: JSON.parse(sir_json);.
Subiecte similare
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...