Doresc sa realizez un script care sa imi premia de pe mai multe site-uri informatia adaugata intr-ún formular de contact pe un alt site.
Mai exact. Detin 1 site principal pentru inchirieri auto cu un formular de comanda. Folosesc Wordpress cu Contact form7.
Mai detin inca 8 domenii duplicate dupa cel principal. Cand se completeaza un formular dupa unul din aceste domenii as dori ca informatia sa se duca in panoul de admin al celui principal pentru a nu verifica 9 site-uri de fiecare data.
Daca se poate face as dori sa stiu cat costa.
Numai bine.
Caut un script pentru wordpress
-
Caut un script pentru wordpress
cotos93
Un formular de contact iti pot face pentru 35 euro...care sa-ti intre intr-un singur domeniu principal ! ma poti contacta pe skype cotos.alex
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....
- Buton pentru a crește sau descrește aleator un numar
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Intrebare rapida:Ultimul mesaj
Cum pot seta un buton care poate crește și /sau descrește aleator un număr la clic?
Acesta este codul pe care îl am....
Poti sa folosesti Math.random() pentru a decide dacă numarul va crește sau nu:
<button id='tst_btn'>Change counter</button>
<h3...