Doresc sa realizez un script care sa imi premia de pe mai multe site-uri informatia adaugata intr-ún formular de contact pe un alt site.
Mai exact. Detin 1 site principal pentru inchirieri auto cu un formular de comanda. Folosesc Wordpress cu Contact form7.
Mai detin inca 8 domenii duplicate dupa cel principal. Cand se completeaza un formular dupa unul din aceste domenii as dori ca informatia sa se duca in panoul de admin al celui principal pentru a nu verifica 9 site-uri de fiecare data.
Daca se poate face as dori sa stiu cat costa.
Numai bine.
Caut un script pentru wordpress
-
Caut un script pentru wordpress
cotos93
Un formular de contact iti pot face pentru 35 euro...care sa-ti intre intr-un singur domeniu principal ! ma poti contacta pe skype cotos.alex
Subiecte similare
-
Caut Script magazin vanzari licente
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Salut, stii cumva un script de magazin vanzari licente?Ultimul mesaj
Ceva gen g2a.com sau rexsoft.ro?
Nu caut clone sau ceva, vreau doar un script.
Salut,
Nu cunosc nici un cript de magazin vanzari licente.
Poate este si stie altcineva; eu de ceva timp nu mai sunt in domeniul de... -
Caut programator pt aplicatie web responsiv cu baze date
Cereri si Oferte
Caut programator pentru realizare site web responsiv, cu baze de date
Pentru o aplicatie de nutritie
Pot fi contactat la deniplant@gmail.com sau... -
Script ajax pentru mesaj de login
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Am pagina de login in care vreau sa imi arate un mesaj de success sau fail care sa preia din do_login ,un script ajax care sa apara success cand se...Ultimul mesaj
Gata am rezolvat,cu ajutorul ultimei sintaxe ca imi arata eroare undeva,multumesc mult -
Reeditare pentru MySQLi script multi language
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Ai putea te rog daca iti dau un script sa il reeditezi la conexiunea mysqli?
Este un script de traducere site cu baza de date,adica...
Nu folosesc FB, nici Skype sau alt tip de messenger.
Il poti trimite ca atasament la email: plomarda la yahoo.com (in loc de la , @ ).
- Dupa ce... -
Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... -
Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap
Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....