Buna ziua
Sigur, v-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcarea cursurilor solicitate de limba engleza.
Cerere cursuri de la eurocor pentru invatat engleza
-
- Administratorul site-ului
Cerere cursuri de la eurocor pentru invatat engleza
andreeamirela1987
Buna ziua, as dori si eu, daca se poate, cursul pentru engleza pentru afaceri.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
MarPlo
Salut,
Va pot da cartea in format pdf: Engleza de afaceri (de Fluvia Turcu si Violeta Nastasescu).
V-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcare.
Va pot da cartea in format pdf: Engleza de afaceri (de Fluvia Turcu si Violeta Nastasescu).
V-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcare.
MarPlo
Am modificat link-urile in pagina de download.
Puteti sa descarcati si Engleza in 20 Minuute pe Zi de la (Codul ENGLEZA ):
marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng
Puteti sa descarcati si Engleza in 20 Minuute pe Zi de la (Codul ENGLEZA ):
marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng
gabid2001
Buna ... as putea avea si eu cursul Eurocor de engleza incepatori si intermediar?
Va multumesc!
Va multumesc!
MarPlo
Salut
Pentru cursurile de limba engleza vedeti pagina de la adresa: marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng apoi in caseta de text scrieti Codul: ENGLEZA si apasati butonul Trimite. Se va deschide pagina cu acele cursuri.
Pentru cursurile de limba engleza vedeti pagina de la adresa: marplo.net/addons/dwl.php?dwl=dwl_eng apoi in caseta de text scrieti Codul: ENGLEZA si apasati butonul Trimite. Se va deschide pagina cu acele cursuri.
Subiecte similare
-
Lectiile 31-32 din Curs Eurocor Engleza avansati
Limba Engleza
Primul mesaj
Are cineva lecțiile 31 și 32 din cursul Engleză pentru avansați Eurocor?Ultimul mesaj
Salut
Sunt doar in format audio mp3 in arhiva pe care o puteti descarca de pe site. In manualul pdf (format scris) ultima lectie este 30.
Probabil... -
Cerere Script pentru sistem declaratii fiscale
Cereri si Oferte
Buna ziua,
Doresc sa imi realizez pe web site-ul mamei mele un mic script pentru contabilitate pentru declaratii fiscale.
Nu este ceva complicat... -
Diferenta dintre Like si As in limba engleza
Limba Engleza
Conjunctiile Like si As pot parea asemanatoare cand au inteles de: la fel ca , asa cum ; dar in general au sensuri diferite si se folosesc ca atare....
-
Confusable words - Cuvinte confundabile in Engleza
Limba Engleza
In limba engleza sunt multe cuvinte asemanatoare ca scriere sau pronuntie, dar cu inteles diferit, si sunt usor de confundat.
Iata doua exemple:... -
Cerere - Modificare cod galerie
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Slautari tuturor.Ultimul mesaj
Ma puteti ajuta sa modific urmatorul cod, ca sa nu imi mai apara galeria sub forma de filmulet ci ceva de genu:...
Am folosit <iframe>, e mai simplu.
restaurant-gartenfreunde-ehningen.de/galerie.html
Inca lucrez la pagina ca sa ii dau un aspect mai... -
Cerere Formular PHP adaugare date in MARIA DB
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Buna ziua tuturor,Ultimul mesaj
sunt incepator in programarea PHP, de aceea ii rog pe cei mai experimentati daca imi pot pune si mie la dispozitie, un formular...
Eu am testat scriptul pe localhost cu XAMPP, si a functionat cu MySQL (nu Maria-Db).
Nu stiu care sa fie problema, ar fi de folos daca ar mai testa...