Buna seara,
As dori, daca va este posibil sa-mi transmiteti si mie cursurile de incepatori de la Eurocor.
Va multumesc anticipat!
Cerere cursuri de la eurocor pentru invatat engleza
-
Cerere cursuri de la eurocor pentru invatat engleza
MarPlo
Salut
V-am trimis un email cu datele necesare pentru ca sa puteti descarca cursurile de engleza solicitate.
V-am trimis un email cu datele necesare pentru ca sa puteti descarca cursurile de engleza solicitate.
76loredana
Buna ziua!
Doresc si eu cursul eurocor limba engleza intermediari si incepatori!
Multumesc!
Doresc si eu cursul eurocor limba engleza intermediari si incepatori!
Multumesc!
Ianis
Buna, vreau sa descarc cursurile de engleza pentru incepatori de la eurocor si engleza pentru avansati de la eurocor.
Multumesc!
Multumesc!
Cotty
Buna ziua, imi puteti trimite si mie va rog, Gramatica Limbii Engleze, Program pt Limba engleza,Curs - Engleza pentru intermediari. Va multumesc.
Lili712000
Buna ziua
As dori si eu cursurile eurocor pentru engleza incepatori si gremana incepatori.
Va multumesc anticipat.
As dori si eu cursurile eurocor pentru engleza incepatori si gremana incepatori.
Va multumesc anticipat.
Black Queen
Buna ziua,
As vrea si eu link-urile pentru cursurile de engleza
Multumesc
As vrea si eu link-urile pentru cursurile de engleza
Multumesc
mirelaofelia
Buna ziua!
Doresc si eu cursurile de Engleza intermediar si avansati de la Eurocor, pe email, va rog.
Multumesc mult!
Doresc si eu cursurile de Engleza intermediar si avansati de la Eurocor, pe email, va rog.
Multumesc mult!
mirel_us00
Buna ziua,
As dori cursul Eurocor pentru incepatori si intermediari(audio si pdf).
Multumesc anticipat!
As dori cursul Eurocor pentru incepatori si intermediari(audio si pdf).
Multumesc anticipat!
MarPlo
Buna ziua
V-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcarea cursurilor solicitate de limba engleza.
- mirelaofelia - am trimis la adresa de email link si detalii pt. cursurile de limba engleza.
V-am trimis mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcarea cursurilor solicitate de limba engleza.
- mirelaofelia - am trimis la adresa de email link si detalii pt. cursurile de limba engleza.
mirelaofelia
Nu am primit mesajul de la dvs in mail...am cautat si in junk...
MarPlo
- mirelaofelia - am trimis acum mesaj pe privat cu link si detalii pentru descarcarea cursurilor de limba engleza.
Verificati pe acest forum sectiunea de la link-ul "Mesaje private" (in dreapta-sus).
Verificati pe acest forum sectiunea de la link-ul "Mesaje private" (in dreapta-sus).
Subiecte similare
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....