Creare coloana in tabel mysql intre doua coloane
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
Senior70
Creare coloana in tabel mysql intre doua coloane
Sal !, vin din nou cu o intrebare de novice ...
Am un tabel:
care este actualizat cu date, dar acum am constatat ca am nevoie sa mai intercalez o coloana 'client_id' intre 'id', si 'nume' pe care sa o updatez cu date dintr-un alt tabel.
Nu am gasit prin tutoriale cum sa intercalez o noua coloana si nu vreau sa fac un nou tabel.
In " phpMyAdmin " nu am gasit modalitatea de intercalare coloana...TKS !!!
MarPlo
Salut
Poti sa creezi o coloana in tabel mysql, dupa o alta coloana existenta, folosind aceasta instructiune sql:
Cod: Selectaţi tot
ALTER TABLE table_name
ADD COLUMN column_name INT() NOT NULL
AFTER existent_column
- Sau in PhpMyAdmin, la tabel - Structure, in partea de jos sunt butoane radio prin care alegi unde sa puna coloana /coloanele create:
Cod: Selectaţi tot
Add column(s): At End of Table, At Beginning of Table, After [column_name]
misat
Utilizind phpmyadmin, deasemeni poti sa adaugi o coloana in tabel
Selectezi tabelul, urmezi "structure" in partea de jos gasesti add, indici numarul de coloane, in selectul "after" indici potizia coloanei(lor) care se va obtine,
- image.png (91.01KiB)Vizualizat de 1166 ori
Senior70
DA, TKS ! Am descoperit asta intre timp, nu foloseam PhpMyAdmin, eram obisnuit sa lucrez de la consola MySQL.
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Bună Marplo
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Ultimul mesaj
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site
Primul mesaj
Salut
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Ultimul mesaj
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....