Vreau sa fac si eu un forum simplu cu topicuri si replays fara category, dar nu stiu cum sa selectez din baza de date toate, sa zicem comentariile unui subiect anume.
Ce am incercat eu pana acuma nu a reusit sa va explic:
topics----
Cod: Selectaţi tot
topic_id Primary Key AI
username varchar
title varchar
content text
replay_id Primary key AI
topic_id int
username varchar
message text
Apoi cand cineva lasa un comentariu la acel mesaj: topic_id(din replays primeste si el 1).
Iar daca cineva mai lasa un comentariu: topic_id(din replays) va fi tot unu pentru a sti ce comentari sa scoate din db pentru acel Subiect
M-am gandit sa fac asa : view_topic?id? = ' .$id ' iar in momentul in care cineva e sa zicem la view_topic.php?id=1 sa selecteza din baza de date toate acele comentari cu din replays cu topic_id 1 problema e alta nu pot introduce in topic_id(din replays) valoarea 1 am incercat ca in momentul in care cineva lasa un replay sa fie in felul urmator replay.php?id= '.$id.' adica sa trc id acelui topic in url si sa il iau cu $_GET['topic_id'].
Dar nu merge sa introudc in baza date pur si simplu nu merge, apoi am incercat altceva sa fac in form:
<input type='haidden' name='topic_id' value='<? echo $id; ?>'/>
MA AJUTA SI PE MINE CINEVA, macar cu o alta varianta sa reusesc, sau cu un exemplu ca nu reusesc de loc
Am mare nevoie de un exemplu .Mersi mult!