Creare site cu cms nu functioneaza in Chrome

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
bvlucretiu
Mesaje: 88

Creare site cu cms nu functioneaza in Chrome

Bună!
Nu știu care este motivul dar după ce am refăcut tot ce aveam în localhost cu scriptul: "Creare site cu cms", care nu funcționa, am crezut că nu funcționează de la faptul că am trecut pe Win 10 însă am observat într-un final că în Edge funcționează OK, însă în Chrome nu pot să adaug nici un meniu și nici o pagină chiar dacă ajung să mă loghez cu user și parolă acolo rămâne!
Linkurile "Adauga meniu nou - Adauga pagina noua" sunt complet inutile, pur și simplu nu funcționează; între timp am verificat și cu Firefox și funcționează bine și cu acesta!
Care este problema pentru care nu rulează cu Chrome?
Vă mulțumesc!

andras
Mai apar anomalii de la un browser la altul, si mie mi s-a intimplat. In Chrome cind esti pe pagina respectiva dai dreapta click -> Inspect -> Console si vezi ce eroare afiseaza in consola.

MarPlo
Salut
Din faptul ca link-urile "Adauga meniu nou - Adauga pagina noua" nu functioneaza, cred ca e ceva legat de JavaScript (acele butoane folosesc JS).
Ori browser-ul are javascript disabled, ori vreun alt script js din pagina are o eroare (asta se poate verifica in consola).

bvlucretiu
Bună!
Vă mulțumesc pentru interesul acordat!
Am aflat care era problema!
La setări în Chrome era activată Extensia "AdBlock"!
După ce am dezactivat această extensie a funcționat OK!
Vă mulțumesc!

Subiecte similare