Bună!
Nu știu care este motivul dar după ce am refăcut tot ce aveam în localhost cu scriptul: "Creare site cu cms", care nu funcționa, am crezut că nu funcționează de la faptul că am trecut pe Win 10 însă am observat într-un final că în Edge funcționează OK, însă în Chrome nu pot să adaug nici un meniu și nici o pagină chiar dacă ajung să mă loghez cu user și parolă acolo rămâne!
Linkurile "Adauga meniu nou - Adauga pagina noua" sunt complet inutile, pur și simplu nu funcționează; între timp am verificat și cu Firefox și funcționează bine și cu acesta!
Care este problema pentru care nu rulează cu Chrome?
Vă mulțumesc!
Creare site cu cms nu functioneaza in Chrome
-
Creare site cu cms nu functioneaza in Chrome
andras
Mai apar anomalii de la un browser la altul, si mie mi s-a intimplat. In Chrome cind esti pe pagina respectiva dai dreapta click -> Inspect -> Console si vezi ce eroare afiseaza in consola.
MarPlo
Salut
Din faptul ca link-urile "Adauga meniu nou - Adauga pagina noua" nu functioneaza, cred ca e ceva legat de JavaScript (acele butoane folosesc JS).
Ori browser-ul are javascript disabled, ori vreun alt script js din pagina are o eroare (asta se poate verifica in consola).
Din faptul ca link-urile "Adauga meniu nou - Adauga pagina noua" nu functioneaza, cred ca e ceva legat de JavaScript (acele butoane folosesc JS).
Ori browser-ul are javascript disabled, ori vreun alt script js din pagina are o eroare (asta se poate verifica in consola).
bvlucretiu
Bună!
Vă mulțumesc pentru interesul acordat!
Am aflat care era problema!
La setări în Chrome era activată Extensia "AdBlock"!
După ce am dezactivat această extensie a funcționat OK!
Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc pentru interesul acordat!
Am aflat care era problema!
La setări în Chrome era activată Extensia "AdBlock"!
După ce am dezactivat această extensie a funcționat OK!
Vă mulțumesc!
Subiecte similare
-
Drag-drop Div touch nu functioneaza pe mobil
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Pe pagina de ordonare fotografii, se încarcă pozele albumului utilizatorului Etc. ..
Pe desktop leptop... în general cu mausul......
Am reusit sa fac din cele doua unul...... da, a fost vorba de javascript -
Criptare si decriptare parole cu mcrypt nu functioneaza
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut, intampin cateva probleme cand incerc sa criptez parolele utilizatorilor.Problema e ca nu adauga parola criptata in Mysql dar o citeste daca o...Ultimul mesaj
Encriptezi in $pass_enc valoarea de la $_POST , apoi adaugi $pass_enc in mysql.
$password = $_POST ; //password added by user $_POST
$key_enc =... -
creare algoritm pt problema de matematica
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
Am urmatoarea problema de matematica:
abc + acb + cab = 555 (numerele sunt in baza 10, in scrierea matematica se face cu bara deasupra)...
Conform problemei, analizand logic, cifrele a, b si c pot avea valoarea maxim 5.
Vezi daca e bun acest cod:
<script>
var i, i2, i3, n1, n2,... -
Creare functie laravel si utilizata in View
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut, de curand m-am apucat sa studiez laravel si cum nu am mai lucrat cu vreun framework sau cu OOP acum imi este mai greu. Vreau sa fac o functie...Ultimul mesaj
In fisierul template pt. View nu e nevoie sa adaugi linie de cod cu use ... daca e apelat din Controller sau Route.
Vezi tutorialul de pe site:... -
Blocacrea accesului la site al botilor
Server - htaccess - Gazduire Web
Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Am observat de la un timp in contorul de vizitatori(in baza de date sql) ca siteul este accesatde boti (roboti) de exemplu in aceasi secunda...
Nu stiu o metoda sigura de a detecta care e ip de bot.
De fapt blochezi ip-urile care te dernjeaza sau care iti par ca au un comportament neobisnuit... -
Indexare pagini din site pe Google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Salut.Ultimul mesaj
Am un site lansat de cateva luni. Trafic cam micut - dar nu asta conteaza, ca tot ce postez pe site distribui pe un grup ....
Ideea este ca...
Daca ai rezolvat in cadrul site-ului tau, problemele enuntate mai sus, atunci intradevar poti sa treci la pasul urmator (dar iti reamintesc, un site...