Experiment Google distractiv, creează o operă vocală în browser

Spatiu de divertisment: videoclipuri, poze si jocuri.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Experiment Google distractiv, creează o operă vocală în browser

Laboratorul de artă și cultură Google a lansat un experiment de browser în colaborare cu David Li. Blob Opera pune la dispoziția dumneavoastră patru voci de operă pentru a crea spectacole bazate pe AI.

Modelul de învățare automată utilizat în experiment a fost instruit pe vocile reale a patru cântăreți de operă. Christian Joel (tenor), Frederick Tong (bas), Joanna Gamble (mezzo soprană) și Olivia Doutney (soprană) au înregistrat 16 ore de sunet pentru experiment. Ingunn Gyda Hrafnkelsdottir și John Holland-Avery au oferit voci suplimentare.

Google blob opera Google blob opera hats

Dar ceea ce auzi când îți creezi propria mini operă folosind cursorul mouse-ului este de fapt ceea ce AI determină că ar trebui să sune opera pe baza a ceea ce a învățat din acele înregistrări.
Google spune că Blob Opera va funcționa doar în browsere care utilizează cea mai recentă tehnologie web și e posibil să nu funcționeze pe dispozitive mobile.

Pentru ca blob-urile să clipească și să sune superbele armonii, faceți clic pe unul dintre personaje și îl trageți în sus sau în jos pentru a modifica tonul și înainte sau înapoi pentru a schimba forma gurii pentru diferite sunete vocale. Bloburi individuale sau multiple pot fi inchise prin dezactivarea pictogramei audio, iar ochii urmează cursorul mouse-ului în jurul ecranului.

Spectacolele pot fi înregistrate pentru redare și partajare, iar la clic pe pictograma copac va adauga pălării festive pe capetele bloburilor și oferă pentru ascultare interpretările lor cu colinde populare.
Distractie mare.

Pagina proiectului: Blob Opera