Cum creez cat mai multe dofollow backlinks?

Search Engine Optimization, discutii, tehnici legate de optimizare si indexare site web in motoarele de cautare, Google, Yahoo, Bing.
MAR
Mesaje: 8

Cum creez cat mai multe dofollow backlinks?

Salutari, am si eu o intrebare si anume, cum creez backlink-uri intrun timp scurt si cum pot vedea backlinkurile site-ului meu?

MarPlo
Salut
1. Backlink-urile se creaza treptat prin diverse actiuni; iata cateva:
- inscrierea site-ului in directoare web si directoare pentru Rss feed (se inscrie pagina cu Feed-ul RSS al site-ului in ele).
- adaugarea site-ului in semnaturi si la profil pe forumuri unde participi.
- adaugarea site-ului la adresa din comentarii pe blog-uri cu dofollow.
- crearea de pagini pentru acel site in site-uri de socializare (Facebook, Twitter, Google+, etc.)
- schimb de backlink-uri cu alte site-uri similare.
- continut atractiv, interesant care sa determine utilizatorii sa lase link-uri catre acele pagini pe site-urile unde participa.
- creare de script-uri, fisiere pdf si doc, diverse articole in care adaugi adresa site-ului si le publici pe internet (in directoare de script-uri si articole web).

2. Pentru a vedea backlink-urile, daca ai site-ul adaugat in Webmaster Tools la Google, vezi in meniul "Search Traffic" rubrica "Links to Your Site".

MAR
De regula daca fac tot ce ai mentionat, in cat timp apar acele backlink-uri?

MarPlo
Nu exista o regula, depinde de "calitatea" site-urilor unde sunt adaugate backlink-urile, de cum sunt acele site-uri indexate. Cand paginile din ele sunt indexate vor fi inregistrate si backlink-urile.

mihaipop
Nu te axa foarte tare pe linkurile dofollow. Si cele nofollow sunt de folos si conform unui studiu al celor de la MOZ, chiar si mentionare paginata.ro (fara link) ajuta. Eu iti recomand sa citesti cateva articole pe net inainte de a crea orice link. Multe linkuri sund vazute de catre Google ca SPAM. Un articol interesant despre care linkuri sunt bune si care rele il gasesti la adresa:
deundecumpar.net/metode-optimizare-seo-de-tip-off-site/

grand-music
Nu te axa foarte tare pe linkurile dofollow. Si cele nofollow sunt de folos si conform unui studiu al celor de la MOZ.

Subiecte similare