Deschide fereastra pop-up la clic oriunde in pagina
Discutii si intrebari legate de scripturi si functii JavaScript, jQuery si Ajax, cod JavaScript in general.
-
MelecaCristian
Deschide fereastra pop-up la clic oriunde in pagina
Buna, am nevoie de un script care sa deschida o noua fereastra cu o adresa, oriunde ar da click pe pagina, ceva gen pop-up-urile ce le intalim tot mai frecvent pe de la unele retele de reclame.
Am gasit un script, dar nu este ceea ce imi doresc, el se auto actioneaza cand deschizi pagina nu cand da cineva click oriunde pe site.
Cod: Selectaţi tot
<html>
<head>
<script>
function ClickURL()
{
window.open('http://www.site.web/');
var link = InternetExplorer.document.getElementById['sb_feedback'];
link.click();
}
</script>
</head>
<body onload="ClickURL()">
</body>
</html>
Si nu stiu ce sa fuctie trebuie sa ii atribui in ClickURL() ca sa poata sa se actioneze cand da clic. Momentan comanda
<body onload="ClickURL()"> doar il actioneaza la deschiderea paginii.
Multumesc mult!
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
MarPlo
Salut
Cred ca merge daca inlocuiesti "onload" cu: "onclick".
Subiecte similare
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Buna ziua,
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Ultimul mesaj
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine...
- load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Ultimul mesaj
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...