executie functie js la redirect dupa submit
Discutii si intrebari legate de scripturi si functii JavaScript, jQuery si Ajax, cod JavaScript in general.
-
sterica
executie functie js la redirect dupa submit
Salutare,
Am un buton de submit care executa un form, fara artificii ajax, pe acel buton de submit am un onclik="myfunction()".
Action-ul din form ma trimite catre o pagina php care are header("Location:...") cu trimitere la aceasi pagina unde este butonul de submit.
In js am incercat o testare sub forma:
Cod: Selectaţi tot
function myfunction() {
//cu aceasta functie sterg textul de informare din session
setTimeout(function () {
console.log('text');
}, 3)
}
La apasarea butonului de submit in consola timp de 3 milisecunde se vede textul dupa care dispare.
Cum pot executa functia mea dupa ce s-a facut reincarcarea paginii la apasarea butonului de submit?
Multumesc!
MarPlo
Salut
Se poate face asa:
1. In redirectul din php se adauga un #hash la adresa paginii de redirect:
2. In pagina respectva, in js se adauga sa se execute functia care vrei daca exista acel #hash in adresa paginii:
Cod: Selectaţi tot
if(window.location.hash=='#sbmt') myfunction();
sterica
functioneaza perfect, multumesc mult de ajutor!
Subiecte similare
-
Resetare input type text dupa submit
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Dupa ce dau enter sau click si a trimis mesajul nu mii se reseteaza input textul,imi trmite catre mysql fara reload incarca textul prin div dar nu...
Ultimul mesaj
\Multumesc, codul din raspunsul tau functioneaza
-
Dupa post redirect inapoi la acelasi tab
Primul mesaj
Bună Marplo,
Am 3 pagini (tab-uri) intr-o singura pagina, in pagina 2 din cele 3 am un form post, problema este dupa revenire inapoi mă redirectează...
Ultimul mesaj
Functioneaza
Iti multumesc mult Marius
-
Ajax fade mesaj si redirect dupa un timp
Primul mesaj
Am codul asta si vreau in loc de input type=button sa fie submit, dar sa imi dea fade la fel in 5 secunde de cand apare eroarea.
Daca schimb cu...
Ultimul mesaj
Am rezolvat,multumesc frumos de ajutor
-
Ordine de executie cu jQuery-AJAX
Primul mesaj
Am acest cod (ajax este asincron):
function echoHello(){
return $.ajax({
//this will return hello ;
});
}
function echoWorld(){
return world...
Ultimul mesaj
Ajax face un apel către serverul web și este asincron. Nu știi cât va dura pana la raspuns. Este la fel ca:
setTimeout(_ => {...
-
Redirect la click pe pagina
Primul mesaj
Buna, as avea nevoie de un script de javascript astfel incat un utilizator la primul click pe pagina sa fie trimis pe alta.
Ultimul mesaj
Incearca urmatorul script, in zona BODY a codului html (modifici adresa de la window.location).
<script>...
-
Apelare functie php la click
Primul mesaj
Salut, vreau ca atunci cand se apasa pe tag-ul <a> sa se apeleze o functie in php care sa actualizeze ceva in baza de date, cum as putea face?...
Ultimul mesaj
Salut,
Da, se poate cu ajax.
<a href= link.php id= id_lnk >Apasa aici</a>
<script>...