Formular trimitere email la un grup de membri

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
catalin

Formular trimitere email la un grup de membri

Ma intereseaza cum pot adauga un formular de trimitere email la un grup de membri ,la mine pe site este unul de anunturi auto,as vrea sa fac un formular de comanda de piese pentru utilizator,in momentul in care trimite utilizatorul comanda de piese sa se duca catre toate parcurile de dezmembrari inscrise pe site.Siteul de care se trateaza www.autovalahia.ro.
Multumesc anticipat.

MarPlo Mesaje:4343
Salut
Trebuie sa ai salvate undeva adresele de e-mail la care sa trimita mail-ul (baza de date, fisier).
Cand se trimite formularul pt. comanda, script-ul php preia adresele de e-mail, le parcurgi cu o instructiune for(), sau while() si aplici functia mail(), cu datele din formular, la fiecare adresa.
Daca incerci sa faci scriptul si nu te descurci undeva, poti primi ajutor pe codul facut de tine, daca-l postezi si spui ce nu merge.
Daca nu stii cum sa faci, poti incepe sa inveti de la lectia: Trimitere e-mail cu php.

catalin Mesaje:2
Am incercat ,am creat o pagina noua denumita >comanda piesa> am adaugat in continutul paginii urmatorul script

Cod: Selectaţi tot

<!-- begin: main content area #main -->
<div id="form_container">
<div class="title">
<h1>Comanda Piesa</h1>
<center>Nu ai gasit piesa cautata ? Lanseaza acum o comanda catre toate parcurile din tara</center></div>
<div class="form_content"><form action="comanda.php" method="post" name="contact">
<ul>
<li><label>Nume<span class="mandatory"> *</span></label> <input type="text" name="name" value="" size="40" maxlength="255" /></li>
<li><label>Email<span class="mandatory"> *</span></label> <input type="text" name="email" value="" size="40" maxlength="255" /></li>
<li><label>Detalii Comanda<span class="mandatory"> *</span></label> <textarea name="comments" rows="5" cols="60"></textarea></li>
</ul>
</form></div>
</div>
pe site functioneaza pana la submit si imi da eroarea

The requested URL /7-comanda-piesa/comanda.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

MarPlo Mesaje:4343
Ar trebui sa ai un fisier "comanda.php" cu scriptul php scris de tine, care preia datele din formular, si dupa ce preia si adresele de e-mail, le parcurge si trimite datele
Ce ai pus tu e doar cod html pt formular.
Daca nu stii php, exista pe site un curs gratuit.
Spor la invatat.

Subiecte similare