Intrebare hosting gratuit cu limita mare de upload
-
Intrebare hosting gratuit cu limita mare de upload
Marplo, un host gratuit ce nu are limita de upload, sau macar sa fie limita aia mai mare de 250 MB ?
MarPlo
Salut
Nu stiu un astfel de hosting, dar incearca pe acestea sa vezi daca sunt bune (sau poti cauta pe internet: "free hosting no upload limit").
- freehosting.com
- freehostingnoads.net
- rrshost.com
- x10hosting.com
Din ce am citit pe internet, la hosting-urile gratuite poti oricand sa te trezesti fara site, cu el suspendat sau nefunctioal; fara nici o informare. Sunt bune pentru site-uri mici, cum ar fi de prezentare, pt diferite proiecte scolare pe perioada relativ scurta, sau de proba pentru testare, ori mici forumuri.
Si indicat la orice site, indiferent de hosting, sa-l ai backup pe calculatorul personal.
Nu stiu un astfel de hosting, dar incearca pe acestea sa vezi daca sunt bune (sau poti cauta pe internet: "free hosting no upload limit").
- freehosting.com
- freehostingnoads.net
- rrshost.com
- x10hosting.com
Din ce am citit pe internet, la hosting-urile gratuite poti oricand sa te trezesti fara site, cu el suspendat sau nefunctioal; fara nici o informare. Sunt bune pentru site-uri mici, cum ar fi de prezentare, pt diferite proiecte scolare pe perioada relativ scurta, sau de proba pentru testare, ori mici forumuri.
Si indicat la orice site, indiferent de hosting, sa-l ai backup pe calculatorul personal.
cadou
am cautat asa aseara si am gasit o gramada ce aveau pe pagina principala no upload limit, dar defapt nu era asa ...
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any... - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.