Salut,
Lucrez la un script de listare a fisierelor de pe server, dar in momentul actual nu este prea eficient deoarece pentru fiecare fisier/director sunt niste optiuni (exemplu stergere: imgur.com/a/NxYu4vV ).
Si codul se repeta de prea multe ori ( imgur.com/a/CKt5Gxu ) daca sunt multe fisiere.
Cum as putea face ca, codul respectiv sa apara doar o singura data si la click sa zicem sa se modifice anumite atribute din tagul html?
Modificare atribute HTML la clic
-
Modificare atribute HTML la clic
MarPlo
Salut
Nu stiu ce cod vrei sa nu se repete si unde sa apara o singura data; dar ca sa modifici la clic atributele unui elemen html, se foloseste functia: setAttribute('attribute', 'value').
Exemplu:
Demo:
Nu stiu ce cod vrei sa nu se repete si unde sa apara o singura data; dar ca sa modifici la clic atributele unui elemen html, se foloseste functia: setAttribute('attribute', 'value').
Exemplu:
Cod: Selectaţi tot
<div id='dv_1_tst' style='background:#abcdef'>Click the button to change the 'style' attribute.</div>
<button class='btn_tst'>Click</button>
<script>
var btn_tst = document.querySelector('.btn_tst');
var dv_1_tst = document.querySelector('#dv_1_tst');
btn_tst.addEventListener('click', (e)=>{
dv_1_tst.setAttribute('style', 'background:#abefcd; color:#e00000;');
});
</script>
Click the button to change the 'style' attribute.
Subiecte similare
-
Modificare script add delete row in html table
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
Am urmatorul cod (nu imi apartine), l-am gasit pe google, as vrea sa ii aduc doua modificari.
- adaugarea unui rand nou se face...
multumesc mult de ajutor, este ceea ce am nevoie -
Preluare nume din tag-ul <a> dupa clic pe un buton
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Sa zicem ca am lista de mai jos, cum as putea ca atunci cand apas pe un buton sa imi preia numele din tag-ul <a> asociat?...
Vezi in consola browser-ului sa nu ai erori javascript in pagina.
Testeaza acel cod asa cum e intr-o pagina simpla html.
Eu am testat si... -
Apelare functie JS la clic fara onclick
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
Lucrez la un site in SharePoint si vreau ca imaginile din galeria foto sa se deschida intr-o fereastra modal.
Teoretic stiu ce e de...
Salut,
Poti sa adaugi o clasa css la acele elemente /imagini, apoi inregistrezi evenimentul 'click' la acea clasa, cu addEventListener()
-... -
Modificare cod Animated musical notes
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Fiindca astazi suntem in 31 decembrie 2020, va doresc un sincer La multi ani si toate cele bune in 2021. :)Ultimul mesaj
Sincer sa fiu, am imprumutat un cod de...
Multumesc pentru raspuns si pentru solutia de cod. -
Modificare cod in caz de PHP short tags nefunctional
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
revin dupa o perioada relativ mare cu o nedumerire.
Timp de circa 10 ani, site-ul a functionat cu acest tip de aranjament :
<?php...
Salut
Conform noilor versiuni php, sintaxa cu php short-tags nu mai e sustinuta; deci modificarile respective trebuie facute.
- Daca ai un numar de... -
Verificare modificare date in input text
Primul mesaj
Am input-ul <input type= text name= idm id= idm value= <?php echo $rand ;?> style= width:200px; >Ultimul mesaj
ce are o valoare prestabilita
Si...
Am rezolvat problema, desi initial am incercat cu change , se pare ca nu m-am gandit destul de bine la conditiile ce trebuia sa le pun, si de aceea...