Modificari in Script autentificare

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
mluci
Mesaje: 29

Modificari in Script autentificare

Salut si un an nou feircit!
Am descarcat scriptul tau de autentificare cu rang-uri si sesiuni si as dori sa stiu cum il pot edita astfel incat pe pagina fiecarui utilizator inregistrat sa apara serviciile lui detinute la compania mea de web host si statusul lor (active suspendate ).
Am incercat sa modific din text.php in loc de oras, nume prenume ocupatie, origine; sa pun denumire serviciu, spatiu , trafic dar am nevoie de mai multe tabele.
Sper ca ai inteles altfel revin cu explicatii.

MarPlo
Salut,
Un An Nou Fericit si tie.
Astfel de schimbari necesita mai multe modificari in codul html (la adaugare campuri de formular in "usrbody.php") si javascript (in usrloged.js), in tabelele mysql si in codul php (in class.UserPage.php).
Acel script e facut in urma cu mai mult de 3 ani si nu ma mai ocup de el, decat la eventuale bug-uri, erori.
De atunci nu mai stiu bine toata structura lui, si oricum, astfel de modificari personalizate le face fiecare dupa cum stie.

mluci
Mersi mult! am facut in felul urmator:
Din fisierul de creare tabele pentru baza de date am modificat ca id-ul folosit in usrdata (tabelul ce stocheaza datele) sa nu poata fi folosit o singura data.
Acum as dori sa ma ajuti daca vrei sa editez cumva scriptul sa afisez ambele randuri din baza de date pentru ca in momentul de fata se afiseaza doar unul

Cod: Selectaţi tot

$usrdat['usr'] = $this->usr;
      $usrdat['idusr'] = $redb[0]['id'];
      $usrdat['usrmail'] = $redb[0]['email'];
      $usrdat['rank'] = $redb[0]['rank'];
      $usrdat['visits'] = $redb[0]['visits'];
      $usrdat['usrname'] = $redb[0]['name'];
      $usrdat['usrpronoun'] = $redb[0]['pronoun'];
      $usrdat['country'] = $redb[0]['country'];
      $usrdat['city'] = $redb[0]['city'];
      $usrdat['adres'] = $redb[0]['adres'];
      $usrdat['usrym'] = $redb[0]['ym'];
      $usrdat['usrmsn'] = $redb[0]['msn'];
      $usrdat['usrsite'] = $redb[0]['site'];
      $usrdat['imgusr'] = (isset($redb[0]['img']) && strlen($redb[0]['img'])>1 && file_exists($redb[0]['img'])) ? $redb[0]['img'] : $imguprule['dir'].'noimg.gif';
      $usrdat['ocupation'] = $redb[0]['ocupation'];
      $usrdat['interes'] = $redb[0]['interes'];
      $usrdat['transmit'] = $redb[0]['transmit'];
      $usrdat['dtreg'] = date('j-M-Y, H:i', $redb[0]['dtreg']);
      $usrdat['dtvisit'] = $redb[0]['dtvisit']>11111111 ? date('j-M-Y, H:i', $redb[0]['dtvisit']) : $this->lsite['userpage']['notloged'];
      $usrdat['bday'] = $redb[0]['bday']!='00-00-0000' ? $redb[0]['bday'] : '';
      $usrdat['fav'] = $redb[0]['fav']; 

andras
Salut,
Am preluat si eu scriptul utilizatori de pe site, chiar am facut citeva modificari (am introdus 2 cimpuri noi, un cimp Grupa care are rol similar cu Rank - imi trebuia sa grupez cursantii), vreau sa-ti spun ca este o munca de migala care cere timp chiar si pentru cel care a facut scriptul. Modificarea texts.php este partea cea mai usoara, trebuie sa intelegi filozofia in care a fost facut scriptul, trebuie sa mergi pe firul logic pana intelegi cum au fost folosite clasele. Vei avea mult de muncit dar merita pentru ca la sfirsit vei intelege mult mai mult. Nu vreau eu sa dau lectii, spun doar cit mi-a trebuit mie sa-l pot integra in aplicatie. Succes!

mluci
Ok..multumesc mult de sfat!deja m am apucat sa inteleg script-ul

MarPlo
Daca vrei sa adaugi date /inregistrari noi pentru utilizator, principiul e sa adaugi coloane noi in tabelul "usersdat", apoi, asociezi campuri de formular pentru acele coloane in "usrbody.php".
Trebuie sa stii si ceva javascript ca sa adaugi preluarea lor in functia usersDat() din "usrloged.js". Apoi, modifici si in php in "class.UserPage.php" unde se adauga si se face update la datele din tabel.

mluci
M am hotarat si o sa folosesc scritpul de autentificare facut de tine.Pe pagina utilizatorilor o sa fac un calculator.As dori sa stiu cum pot sa i-au din baza de date o valoare din pagina userilor.As vrea sa redenumesc tara, nume. Etc cu kg inaltime, varsta

MarPlo
Vezi ce modificari poti sa faci in fisierul "usrbody.php".
Metoda getUser() din clasa UserPage (in fisierul class.UserPage.php) returneaza un array cu datele din "usersdat", si sunt in variabila $usrdat definita in "users.php" si folosita in "usrbody.php".
In fisierul "texts.php" sunt textele.
Daca schimbi valoarea "name" de la casetele input pentru date, trebuie facute schimbari si in codul javascript din "usrloged.js", precum si in php la variabilele $_POST.
Succes.
- Mai mult nu ma implic in modificarile pe care vrei sa le faci.

Subiecte similare