Plecand de la cunoscutul soft prin care se citesc date din 4 coloane ale unui tabel cu Select List ( https://marplo.net/ajax/multiple-sel ... -ajax.html ), am incercat sa obtin acelasi efect, dar coloanele citite sa nu mai fie localizate intr-un singur tabel,
ex: tabel,col1,col2,col3,link,
ci sa am tabele diferite :
ex: tabel1,col1,- tabel2,col2, - tabel3,col3, ....
nu-mi dau seama unde tre sa intervin pentru a obtine separarea datelor in tabele independente ...
Daca folosesc varianta originala,dupa modelul din Tutorial, ar tre sa am un tabel cu 4 coloane,
fiecare avand un numar de peste 22000 de randuri, ceeace mi se pare dificil de folosit ...
In proiectul meu, am un tabel "dom_sec_opt" in care domenii are 5 randuri, la fiecare corespund 15 sectiuni, iar la fiecare sectiune corespund 30 de optiuni si acestea la randul lor au fiecare cu cate 10 linkuri ...
nu-mi dau seama cum asi putea simplifica ...
Multiple Select Drop Down list - din tabele separate
-
Multiple Select Drop Down list - din tabele separate
MarPlo
Salut
Acel script nu poate fi modificat sa lucreze ca o forma generala cu mai multe tabele, ci trebuie facut unul special pentru structura tabelelor tale, ca sa tina cont de gruparea si legatura dintre datele dintr-un tabel si celelalte (de exemplu, daca sunt legate printr-o coloana ID, si cum sunt relationte).
- 22000 de randuri nu e chiar asa mult pentru un tabel mysql.
P.S. Personal nu mai fac astfel de scripturi.
Acel script nu poate fi modificat sa lucreze ca o forma generala cu mai multe tabele, ci trebuie facut unul special pentru structura tabelelor tale, ca sa tina cont de gruparea si legatura dintre datele dintr-un tabel si celelalte (de exemplu, daca sunt legate printr-o coloana ID, si cum sunt relationte).
- 22000 de randuri nu e chiar asa mult pentru un tabel mysql.
P.S. Personal nu mai fac astfel de scripturi.
Senior70
OK, MarPlo, m-am lamurit, voi incerca sub alta forma ... TKS !
Subiecte similare
-
Drag-drop Div touch nu functioneaza pe mobil
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Pe pagina de ordonare fotografii, se încarcă pozele albumului utilizatorului Etc. ..
Pe desktop leptop... în general cu mausul......
Am reusit sa fac din cele doua unul...... da, a fost vorba de javascript -
Preluare date multiple JSON dintr-o coloana
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut, cum as putea prelua datele dintr-o coloana din baza de date care sunt in format JSON?Ultimul mesaj
Valoarea din coloana `articole`
{
afisare : ,...
Nu stiu, depinde de mai multi factori:
- structura tabelului,
- ce coloane, ce date si cu ce sa le modifici,
- ce formular ai pentru ele.
Daca... -
Tabele Mysql cu arhivarea datelor pt. administrator bloc
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
Vreau sa fac pentru mine o aplicatie web + mysql care sa ma ajute in administrarea unui bloc la care sunt administrator. Am cunostiinte la...
Nu este nevoie sa folosesti 150-200 tabele de furnizori, folosesti una singura si asa cum a spus MarPlo, fiecare tranzactie are un Timestamp cu anul,... -
Setare valori din array in select tag
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salut am un array cu orele de functionareUltimul mesaj
$data = array (
'0400' => '04:00 AM',
'0430' => '04:30 AM',
'0500' => '05:00 AM',
'0530'...
Testeaza urmatorul cod.
Daca ceva mai trebuie schimbat, incearca si tu sa modifici dupa cum stii, in functie de ce vrei sa obtii.
Open:... -
Select dupa mai multe coloane in baza de date
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
am si eu o baza de date zona_geografica in care am rubricile
id |nume_tara |nume_oras |id_tara |id_oras | nume_zona | id_zona | data
1 |...
Multumesc mult pentru ajutor .