Plata online cu Laravel

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
ionut
Mesaje: 26

Plata online cu Laravel

Salut,

De cateva saptamani ma confrunt cu o problema si nu reusesc sa gasesc o rezolvare.
Trebuie sa implementez un sistem de plata online folosind Laravel.

Platile se vor face pe platforma celor de la euplatesc.ro.
Dupa efectuarea platii se trimite inapoi, catre server, pe un anumit link din site, un raspuns prin http POST cu detaliile platii efectuate.

Am creat in in Controller actiunea care trebuie sa primeasca raspunsul de la euplatesc.ro dar tot ce se obtine este o eroare http 500.
Mentionez ca am pus linkul pe care este trimis raspunsul ca exceptie pentru csrf ca sa nu fie blocat de Laravel.

Am testat metoda, care ar trebui sa proceseze informatia primita in urma unei plati, cu un mesaj POST identic cu cel trimis de euplatesc.ro, dar generat din browser cu formulare html si totul functioneaza, in schimb daca mesajul vine de la alt server primesc acea eroare.

S-a mai lovit cineva de aceasta problema?
Are Laravel un alt mod de a bloca acel mesaj, altul decat protectia csrf?


Mutumesc!

andras Mesaje: 430
Salut,
Am avut si eu problema asta cu mobilpay.ro, a fost multa munca pentru ca ei mi-au dat bibliotecile lor PHP, dar acestea nu erau adaptate pentru Laravel si a durat ceva timp pana am reusit sa le adaptez iar acum functioneaza fara probleme.
Ideea este ca pana la implementare trebuie sa tii permanent legatura cu cei de la euplatesc.ro, sa-ti dea ce au ei si sa urmaresti instructiunile lor. Serverul pe care faci testele ar trebui sa intoarca erorile detailat, nu este suficient doar eroare de tip 500, trebuie sa indice ce variabile asteapta si care sint valorile lor.

Subiecte similare