Bună!
Într-un form am mai multe câmpuri input, pe care doresc să le aranjez în pagină în diferite locuri; am încercat să le introduc într-un div dar css-ul văd că nu le modifică, am încercat să introduc chiar și tot formul într-un div dar tot nu se modifică din fișierul css.
Să fie din cauza faptului că fișierul în care am introdus div-ul este "editex.php" iar în barradress este de forma "http://localhost/enorm_db/editex.php?id=2" întrucât formul este editarea unor câmpuri dintr-o bază de date care modifică câmpul id-ului respectiv sau este o altă problemă?
Toate bune!
Paște fericit tuturor!
Poziționare câmpuri input
-
Poziționare câmpuri input
MarPlo
Salut
Nu e de la adresa paginii sau php. Pozitionarea si stilul elementelor in pagina pot fi setate si influentate de: html, css si javascript.
Poti pune codul html si css cu ce ai incercat sa faci si descruiere sau desen cum vrei sa rezulte.
Nu e de la adresa paginii sau php. Pozitionarea si stilul elementelor in pagina pot fi setate si influentate de: html, css si javascript.
Poti pune codul html si css cu ce ai incercat sa faci si descruiere sau desen cum vrei sa rezulte.
bvlucretiu
Cod: Selectaţi tot
<div id="editex">
<h1>Modifica Acte</h1>
<form action="http://localhost/enorm_db/index.php?pagina=editex" method="post">
<input type="hidden" name="id" value="<?php echo $row['id']; ?>">
<div id="capitoleditex">
<label>Capitol document</label>
<input type="text" size="25" value="<?php echo $row['capitoldoc']; ?>" name="capitoldoc" /><br>
</div><div id="numeacteditex">
<label>Denumire Act</label>
<input type="text" size="25" value="<?php echo $row['numeact']; ?>" name="numeact" /><br>
</div><div id="locdoceditex">
<label>Locul documentului</label>
<input type="text" size="25" value="<?php echo $row['locdoc']; ?>" name="locdoc" /><br>
</div><div id="bibliorafteditex">
<label>Biblioraftul</label>
<input type="text" size="25" value="<?php echo $row['biblioraft']; ?>" name="biblioraft" /><br>
</div><div id="dosareditex">
<label>Dosarul nr.</label>
<input type="text" size="25" value="<?php echo $row['dosar']; ?>" name="dosar" /><br>
</div><div id="exemplareeditex">
<label>Exemplare</label>
<input type="text" size="25" value="<?php echo $row['exemplare']; ?>" name="exemplare" /><br>
</div>
<br>
<input type="submit" value="Modificare" />
</form></div>
Cod: Selectaţi tot
#editex{
position:relative;top:134px;left:710px;
line-height:1%;
border-style:solid;
font-size:12px;
width:220px;
}
#capitoleditex{
position:relative;top:0px;left:710px;
border-style:solid;
}
#numeacteditex{
border-style:none;
}
#locdoceditex{
}
#bibliorafteditex{
}
#dosareditex{
}
#exemplareeditex{
}
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
MarPlo
Daca acele elemente html vrei sa le afisezi intr-o anumita pozitie cu "top" si "left", se foloseste: position:absolute;
bvlucretiu
Le-am pus pe toate: position:absolute; am modificat prima dată doar div-ul care încadrează tot formul și dacă ați observat am pus: border-style:solid; și nu apare nimic, practic ori am omis ceva în codul css, ori trebuia să introduc formularul între taguri html, dar nu cred căci am folosit tag-uri css și în alte fișiere de tip php fără să introduc codul html și a mers!
MarPlo
Vezi cum apare codul paginii rezultate in Sursa paginii din Browser. Daca acele stiluri css sunt intr-un fisier css extern, asigura-te ca este inclus corect in pagina, cu adresa corecta.
In consola din browser (cu F12 ) poti sa vezi daca sunt erori legate de elementele din pagina.
In consola din browser (cu F12 ) poti sa vezi daca sunt erori legate de elementele din pagina.
Subiecte similare
- Pozitionare Div-uri fixe cu Flex pe linie
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Salut!Ultimul mesaj
Sunt destul de incepator si am un div in html care contine alte doua div-uri: un numar de telefon si o adresa de e-mail pe acelasi rand....
Merci! A mers!
oricum sunt cu ochii si pe tutorialele tale :) - Adaugare apostrof la value in input cu JavaScript
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Am un cod JavaScript care adaugă un câmp input pentru utilizator:Ultimul mesaj
var user = O'Conner, John ;
b.innerHTML += <input type='hidden' value=' +...
Poți să înlocuiesti caracterul cu entitatea lui HTML.
Astfel, pentru apostrof (') poate fi ’ sau ‘
var user = O'Conner,...