Problema adaugare lista menu cu jQuery
Discutii si intrebari legate de scripturi si functii JavaScript, jQuery si Ajax, cod JavaScript in general.
-
hi_ella
Problema adaugare lista menu cu jQuery
Salut !Am incercat sa creez o lista atunci cand fac click pe un link cu urmatorul cod:
Cod: Selectaţi tot
$(document).ready(function(){
$('#btn').click(function(){
var newelm=$('<ul id="menu"><li><a href="claude.html">Claude Monet</a></li><li><a href="#">DaVinci</a></li></ul>');
newelm.appendTo('#here');});
});
Id-ul "#here" se refera la un div gol definit intr-o parte a paginii,iar "#btn" este id-ul pt <a href..>.
Problema este ca functioneaza in Chrome, dar nu si in IE.
Apoi am incercat cu metoda load() dint-un fisier .html unde am definit lista insa problema e pe dos:merge in IE nu si in Chrome.E posibil sa fii gresit eu undeva.Poate imi puteti da o solutie (sau scriu ambele coduri?).
Multumesc anticipat!
MarPlo
Salut
Am incercat codul urmator, facut dupa al tau, si merge sa adauge Lista de la "newelm" in "#here" de fiecare data cand se apasa pe "#btn" (atat in Firefox, cat si IE).
Cod: Selectaţi tot
<div id="here"></div>
<a href="#" id="btn" title="Add menu">Add Menu</a>
<script>
$(document).ready(function(){
$('#btn').click(function(){
var newelm=$('<ul id="menu"><li><a href="claude.html">Claude Monet</a></li><li><a href="#">DaVinci</a></li></ul>');
newelm.appendTo('#here');
return false;
});
});
</script>
Subiecte similare
- Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Ultimul mesaj
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
Ultimul mesaj
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Ultimul mesaj
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...