Salut,
La mine pe site am o sectiune despre useri unde fiecare user isi pune cate ceva despre el si care este stocata intr-o baza de date.Cand afisez din baza de date e o problema.Daca userul are pus la despre el o descriere de genu: fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...
imi face afisarea fara sa mai treaca pe randul urmator, adica se duce in dreapta pana se termina toata descrierea.O idee mi-ar fi de mare ajutor.
Multumesc
Problema afisare cuvant foarte lung
-
Problema afisare cuvant foarte lung
MarPlo
Salut
Poti folosi functia cleanLongWords() din acest exemplu. Curata textul astfel incat permite doar 3 repetari ale unui caracter in cuvant (initial nu afecteaza numere), iar cuvantul, daca are mai mult de 23 caractere il imparte cu spatiu.
Poti folosi functia cleanLongWords() din acest exemplu. Curata textul astfel incat permite doar 3 repetari ale unui caracter in cuvant (initial nu afecteaza numere), iar cuvantul, daca are mai mult de 23 caractere il imparte cu spatiu.
Cod: Selectaţi tot
function cleanLongWords($text, $nrchr=3, $maxword=23) {
// function to clean text with multiple consecutive characters and very long words ( https://coursesweb.net/ )
// $nrchr = allowed number of consecutive character
// $maxword = maximum word length
$paterns = array();
$chr = array('q','w','e','r','t','y','u','i','o','p','a','s','d','f','g','h','j','k','l',';','z','x','c','v','b','n','m',',','!','@','#','%','&','_','=',':','"','`','~',';','â','á','é','í','ó','ú','ý','ø','č','ć','đ','š','ž','ā','ä','ǟ','ḑ','ē','ī','ļ','ņ','ō','ȯ','ȱ','õ','ȭ','ŗ','š','ț','ū','ž','ş','î','ă',"'",'$','\^','\*','\(','\)','\{','\}','\|','\?','\.','\[','\]','\/','\\\\','\>','\<');
// uncomment next line if you want to clean consecutive numbers too
/// $chr = array_merge($chr, array('1','2','3','4','5','6','7','8','9','0'));
$n_chr = count($chr);
for($i=0; $i<$n_chr; $i++) {$paterns[$i] = '/(['. $chr[$i] .']{'. $nrchr .',}){2,}/i'; }
$text = preg_replace($paterns, '$1', $text);
// if $maxword > 0, split the word to specified number of characters
return ($maxword > 0) ? wordwrap($text, $maxword, ' ', true) : $text;
}
$text = '\\\\\\\\\\\\\\ A very looooooonnnnnnnngggggg ttttttttttttteeeeeeeeeeexxxxxxxxxtttttttttt woooooooooooooooooord [[[[[[]]]]]]] ////////......';
echo cleanLongWords($text); // \\\ A very looonnnggg ttteeexxxttt wooord [[[]]] ///...
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli Primul mesaj
Buna.Ultimul mesaj
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16... - O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS Primul mesaj
Noroc, MarPlo!Ultimul mesaj
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...